2777
2789
عنوان

اينجا كسي كالري شماري ميكنه برا لاغري

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 39 پست
من ۸۵۰ کالری باید بخورم اما دریغ از صد گرم کم کردناستب کرده وزنم

منم همینم اما برعکس شماها 

رژیم افزایش وزن گرفتم روزی ۳۰۰۰ کالری میخورم اما وزن اضافه نمیکنم نمی‌دونم اون غذاها و میان وعده ها دقیقا کجا میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره روش فستینگ رو اجرا کنی به این صورت که 16 ساعت چیزی نخوری فقط میتونی آب و قهوه تلخ وچایی بخور ...

من از روز اول رژیمم میگفت فست باید انتخاب کنم و گفت چه جوری میخوای همین ۱۶ به ۸ بدون شام و انتخاب کردم 

حذف وعده غذایی کار اشتباهی هست با برنامه غذا بخور

برنامه کرفس اینجوریه 

میگه برای فست یا باید بدون صبحانه باشی یا بدون شام یا رزوه بگیری یا بفرض ۵ روز ۹۰۰ کالری بخوری یروز ۵۵۰ 

اشارلک یکساله خریدم اولش خیلی خوب بود ده کیلو تو دوماه کم کردم الان اما خیلی نا امیدم وزنم تکون نمیخوره

من با کالری‌شماری ۱۲ کیلو کم کردم

منتها رفتم پیش متخصص تغذیه و طبق برنامه غذایی که بهم داد جلو رفتم، دیگه خودم حساب نمی‌کردم.

اما متوجه شدم سبک غذایی قبلیم چقدر اشتباه بوده، برنامه غذاییم پر بود از سبزیجات و پروتئین، هر ۳-۲ساعت یکبار هم میان وعده داشتم. درواقع سیرتر از قبل بودم بخاطر همین موقع وعده‌های اصلی اونقدری گرسنه نبودم که دلم بخواد یه بشقاب پلو بخورم، همون ۸-۷ قاشق پلو کافی بود برام.

من نمیدونم کالری شمار چه جوری هست

اما خودم تحت نظر پزشک تغذیه هستم در یک ماه ۴ کیلو کم کردم 

غذام‌ کمتر نشده فقط روغن در طول ۲۴ ساعت یک قاشق غذاخوری مجاز هستم استفاده کنم

قند و شیرینی و شکر حذف شده

چون وزنم بالا هست و دیسک کمرم ۷۰ درصد از بین رفته تو این ماه مجاز بودم نرمش کنم تا وقتی که ۱۰ کیلو کم کردم ورزشم و جدی تر کنم حتی مجاز به پیاده روی هم نبودم از امروز مجاز به پیاده روی هم هستم

من با کالری‌شماری ۱۲ کیلو کم کردممنتها رفتم پیش متخصص تغذیه و طبق برنامه غذایی که بهم داد جلو رفتم، ...

چقدر برنامه تون شبیه منه

روغن و قند و شیرینی تون هم حذف شده ؟؟