2777
2789
عنوان

یکی از آشناهامون اسم بچشو گزاشته 😐😐😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 14233 بازدید | 299 پست
روزی هزار بار تکرار کنین با خودتون به من چه به تو چه

بله عزیزم به ماربطی نداره

ولی باید یه اسمی رو بچه بزاریم که فرداروزی مسخرش نکنن

اصلاوظیفه پدرومادر نام نیک گذاشتن واسه بچه هست

فرداروزی بچه رومسخره کنن خوبه آیا؟

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روزی هزار بار تکرار کنین با خودتون به من چه به تو چه

*خوبه خودم نوشتم به من ربطی نداره

فقط نظرمو گفتم

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیسان اسم ترکیه 

شما هر اسمی بذاری یکی یه چی میگه

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

اسم دختر دوست خانوادگیمونه

چندسالشه😀

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببخشید چرا باید اسامی عجیب دیگران و بگیم بعد باهم بشینیم به تمسخر 

___تو دلیل خنده ی روی لب هام، درخشش چشمام و تپش قلبم هستی❤️‏روا نبود دلی را چنین بیازاری ‏که خالی از دگران بود و از تو آکنده

بله عزیزم به ماربطی ندارهولی باید یه اسمی رو بچه بزاریم که فرداروزی مسخرش نکنناصلاوظیفه پدرومادر نام ...

دقیقا الان مثلا ی اسم شاید تو ی کشوری اسم باشه تو کشور ما فحش

و بالعکس 

مگه بی سان نیست ؟

چمیدونم بخدا🤣

تازه اولش رفتم تو گوگل زدم از جنسیتش مطمئن شم🤣

این که میگم واسه یه خانم پیره که الانم فوت شدهولی اسمش عجیب بوداسمش تکذبان بود😶😶😶

از سوره الرحمن انتخاب کردن اسمش رو؟؟؟فبای آلای ربکما تکذبان....

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
بیسان خواهر ثمر بود تو سریال ترکی عشق ممنوع

پس اثرات همین فیلمای ترکیه🤣