2777
2789
عنوان

عفونت مفصلی کودک

96 بازدید | 12 پست

دوستان

بردارم ١٠ سالشە پاشنە پاش درد میکرد

گفتن عفونت مفصل دارە

بهش دارو دادن

خیلی نگرانم

کسی بودە چنین مشکلی داشتە باشە؟

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 

عفونت مفصل رو معمولا بستری میکنن دارو تو رگی میدن 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

لنگیدن به دنبال سرماخوردگی و تب طبیعیه 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عفونت مفصل رو معمولا بستری میکنن دارو تو رگی میدن

بهش قرص دادن کە باید هر ١٢ ساعت مصرف کنە

شما اطرافتون همچین موردی بودە؟

الان خوب شدە

راه رفتنش مشکل ندارە؟

لنگیدن به دنبال سرماخوردگی و تب طبیعیه

نە نمیلنگە

از درد زیاد بردیمش دکتر

آزمایش خون گرفتن و تشخیص عفونت مفصل دادن

گفتن اگە با دارو خوب نشد

ببریدش عکسبرداری بشە

بهش قرص دادن کە باید هر ١٢ ساعت مصرف کنەشما اطرافتون همچین موردی بودە؟الان خوب شدەراه رفتنش مشکل ندا ...

نه عزیزم نبوده 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
نە نمیلنگەاز درد زیاد بردیمش دکترآزمایش خون گرفتن و تشخیص عفونت مفصل دادنگفتن اگە با دارو خوب نشدببر ...

انشاالله خیره 

بستری کنید خبلی زودنر خوب میشه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
عزیزم براتون امن یجیب خوندم❤

قربثن محبتت 

منم برای برادرتون حمد میخونم بحق زهرا و حضرت علی اکبر دلشادبشید❤️

من مامانم دقیقا الان درگیر عفونت مفصل هست از آزمایش خون گفتن ولی اونقدر بالا نبود که تست آنالیز مفصل هم بگیرن چون اون نمونه گیری از مفصل هست دکتر جراح آشنا داریم گفت فعلا اون آزمایش لازم نیست اگه حاد شد آزمایش بدید یه دوره سفکسیم داد خداروشکر الان خیلی بهترن...اگه دیدید تب و ارز شدید یا تورم داره بیشتر میشه حتما دوباره برید دکتر چون عفونت مفصل استخوان رو میخوره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
من مامانم دقیقا الان درگیر عفونت مفصل هست از آزمایش خون گفتن ولی اونقدر بالا نبود که تست آنالیز مفصل ...

خیلی ممنونم از اینکە تجربە با ارزشتونو بە اشتراک گذاشتید❤ ان شاءاللە کە حال مادرتون هم خوب بشە

خیلی ممنونم از اینکە تجربە با ارزشتونو بە اشتراک گذاشتید❤ ان شاءاللە کە حال مادرتون هم خوب بشە

نگران نباشید اگه حال عمومیشون خوبه و تب و لرزنداره با همون آنتی بیوتیک سریع جواب میگیرید...کلا معضل سختی نیست زود خوب میشه ان شاالله 

امید آخرین چیزیست که میمیرد