2777
2789

بخدا دارم دق میکنم

21 سالمه

همیشه شاگرد ممتاز بودم ولی اصلا نمیدونم چیشد یهو به خودم اومدم دیدم سومین کنکورم رو دادم و قبول نشدم(نمیخوندم...حتی یه تستم نمیزدم ولی  هرسال کنکور شرکت میکردم)

الان من چیکار کنم توروخدا؟

همین کنکور رو ادامه بدم؟(واقعا بخونم)

برم رشته های بدون کنکور؟

برم دنبال کار آزاد؟

خودمو بکشم؟

چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

توروخدا شما بگین من چه خاکی تو سرم بریزم تا اینجا کل زندگیمو باختم

میشه 

سرکار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر طور شده امسال یه رشته ای بخون شده ازاد بی کنکور 

دیگه الکی نمون پشت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

برو یه دانشگاه غیرانتفاهی یه رشته بدون کنکور که حداقل یه لیسانس بگیری....وقتی نمیخونی چرا کنکور شرکت میکنی عمرتو تلف میکنی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

بخون خودتو مجبور کن. گاها دست خودمون نیس و بخاطر عوامل روانشناسی شکست میخوریم. باید با ذهنت مبارزه کنی همین. اتلاف وقت افسردگی و درگیری فکری زیاد باعث میشه درس نخوند باید تمرین کنی که فقط متمرکز به درس بشی و این تبدیل به عادت بشه مطمئن باش موفق میشی

به نظرم برو دنبال مهارت های پول ساز اونم به صورت آزاد 

توی هنر مثل طراحی صنعتی 

طراحی لباس ، یا کار آفرینی حتی کوچیک 

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️