2777
2789
واایی نه ته رویا ی مریکااا

آمریکا چیه ،من به هرجایی غیر ایران راضیم البته افغانستان و...نه

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

دیگه تحمل کن وگرنه پول جمع کن برو...

خدایا چی داره به سرمون میاد 😔

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله سال دیگه بدتر میشه این رئیس جمهورم احتمالا استعفا میده ببینیم حالا چی میشه

تنها راهش مرگه عزیزم🥺

چند میلیارد پول میخواد قاچاقچی به دلار و یورو پول میگیره

بخدا دروغ نمیگم حاضرم کلیه ام رو بفروشم و فقط برم .خواهر الان کلیه رو تا ۱۰۰میلیون میخرن؟🥺

وا...شما که شوهرتو داری من باید برم از این دنیا اینجوری باشه...چون چندین مشکل دارم غم و غصه ی ایرانم ...

من خیلی میترسم .بخاطر بچم 🥺آیندش چی میشه

بخدا دروغ نمیگم حاضرم کلیه ام رو بفروشم و فقط برم .خواهر الان کلیه رو تا ۱۰۰میلیون میخرن؟🥺

فامیل ما با بچش فروردین قاچاقی رفت انگلیس

فکر کنم با دلار اون موقع ۳-۴ میلیارد خرجشون شد

چند ماهی تو راه بودن

الانم شوهرش براشون پول میفرسته چون از خرجی که دولت به پناهنده ها میده راضی نیستن

یه خونه رایگان حتی دولت بهشون داده قبول نکردن گفتن بده