2777
2789
عنوان

مشکل ضعف اعصاب

28 بازدید | 2 پست

دیروز رفتم یه دکتر خب حالا بماند که آشنا دراومدو چی

بهم گفت رفع مشکل تو با خوابه 

من هفته پیش خیلی بیداری کشیدم و اینکه استرس و بدرفتاری شدید و سه تا برخورد واقعا بد از طرف پسرایی که ردشون کردم

یادمه مامانمم بیماری اعصابش خیلی شدید شده بود دکتری که در نهایت پیدا کردیم گفت فقط بخوابه خواب درمانه

حالا من میبینم آره من از دیشب تاحالا چندبار بیدار شدم و خوابیدم سری آخری حال روحیم فرق کرد! من اعصابم ضعیف شده بود و الا بار آخری که میخواستم بخوابم گفتم دیگه نماز نمیخونم چه وضعشه و فلان🤣🤣🤣حتی اعصاب ضعیف باعث میشه آوم اعتقاداتشم ببازه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اول شب بخواب ، خواب اول شب تا نیمه شب برکت داره و حالت رو خوب میکنه. نه خواب دیر وقت و دیر بیدار شدن ...

سلام عزیزم‌ممنونم از توصیه ت🌹🥹❤️‍🩹

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .