2777
2789

سلام.من اصلا کار ندارم طبیعی بهتره یا سزارین.به شدت از زایمان طبیعی میترسم.یه بیمارستان انتخاب کرده بودم (خصوصی) که دکترم گفت برا سزارین سخت میگیرن و برو فلان بیمارستان.منم گفتم میرم باشه(نیمه خصوصی).امروز که نوبت داشتم دکتر گفت خیلی دارن سخت میگیرن حتی همین بیمارستانم.بچه م تا چند روز پیش بریچ بود ولی الان سفالیکه قربونش برم.یه راهی پیش پام بذارین خانوما خیلی خیلی از زایمان طبیعی ترس دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

پول بده بهش زیر میزی

پولو که میگیره کلا،میگه بیمارستانا زیربار نمیرن عزیزم.واقعا همینطوره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میفرستن یه نامه میری میگیری از روانشناس حله ،الان کخ همه سزارین میکنن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
پول بده بهش زیر میزی

تازه جدا از ترسم من این مدت به امید سزارین نه ورزشی کردم نه آنچنان تحرکی داشتم،بعدم تا تونستم چیزایی که برای وزنگیری جنین لازمه خوردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیر میزی چقدر میگیره ،دکتر من گفته 10 تومن ،منم رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت 5 تومن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خصوصیا که این محدودیت رو‌ندارن🤨

منم اینطور فکر میکردم اما دکترم چیز دیگه ای میگه.فکر کنم باید خودم برم پرس و جو کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا من برعکس شما دکترم گفته سزارینم از ترس دارم میمیرم هرشب فکرو خیال دارم زایمان اولم طبیعی بود خیلی راحت بودم بلافاصله پاشدم تونستم بچه مو جمع جور کنم الان یه بچه مدرسه ای دارم سزارین بشم چجوری به اونم برسم طبیعی دردش تا دنیا اومدنشه بعدش راحت میشه پاشد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این همه سزارین اختیاری گلم؟!ی دکتر دیگه برو پول بدی اضافی تر دور سرتم میگرده دکتره

دو هفته مونده به زایمانم،به نظرت دکتر دیگه قبولم می‌کنه؟😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اینطور فکر میکردم اما دکترم چیز دیگه ای میگه.فکر کنم باید خودم برم پرس و جو کنم

دکترت لابد نمیخاد سزارین کنه

دنبال یه دکتر دیگه باش الان اکثرا خصوصیا سزارین میکنن حتی تعرفه ام زدن 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️

دو هفته مونده به زایمانم،به نظرت دکتر دیگه قبولم می‌کنه؟😭

اره بابا. من خودم تو 37 هستم دنبال دکترم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میفرستن یه نامه میری میگیری از روانشناس حله ،الان کخ همه سزارین میکنن؟

واقعا این راهشه؟رواشناس نامه بده درست میشه؟خدا خیرت بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40