بهم گفتن سخت بهش نگیر سخت نگرفتم الان کثاقت کاری میکنه دیوار و خط خطی میکنه سر سفره آب میریزه تو غذا ماست و میریزه رو زمین خیلی اذیت میشم طبیعیه یا خودم مقصرم آزادش گذاشتم
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
عادی نیست بنظرم! چون بچه دوساله تا سه سالی که اطرافم هستن اصلا اینجور نیستن!
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دوست عزیز آزادی در کنار آموزش بسیار مهمه، بله تا دوسالگی کودک آزادی داره اما آموزش لازمه، اینکه فقط روی کاغذ یا تابلو می تونی خط بکشی حالا کدومو دوست داری؟یا فقط می تونی عروسکهای نرم و توپ رو پرتاب کنی کدومو انتخاب می کنی؟ یا می تونی آب بازی کنی اما داخل سینک یا حمام کدومو انتخاب می کنی؟ و....
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
خیلی اذیتهای دیگم داشت...جلو در هر مغازه ایی رو زمین مینشست گریه و جیغ ی پلاستیک خوراکی میخرید.هر روز کارش همین بود.تو سرما بستنی میخورد....کارهای حرص درار دیگم میکرد....ی کیلو موز رو دور از چشم من همه رو پوست کنده بود.....
الان سه سالو خورده ایی شده بهتر میفهممه ولی بازم شیطنت داره دیگه
بچس
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.