2777
2789
عنوان

مجرد بودن تا ابد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 54 پست
من خودم شاغلم حق اشتغال بگیرم؟یهنی میگی بعدا غلط اضافه میکنن؟

حتماااا بگیررر. دختر فامیلمون ازدواج کرد پرستار هم بود پسره نزاشت بره سرکار الانم یه بچه گذاشته رو دستش 

خب ۱۱۰ با سکه ۸۰ تومنی زیادهالان ۱۴ سکه ۹۰۰ تومنهشاید طرف قبول کنه‌هااولی حق تحصیل کار اینقدر عجیب ن ...

بعدشم من چونه نمیزنم من میگم عین بقیه مردم . چرا من باید چشم بقیه رو دربیارم کوتاه بیام؟ خب پسره مث شوهرای بقیه باشه دیگه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اولا ۸۰ نیس ۶۰هس . بعدشم بخاطر گرفتن نمیگم من هیچ نیاز مالی ندارم حتی اگه تنها باشم. من بحثم اینه دخ ...

نمی‌دونم والا اگه می‌خواین کیس خوب رو فقط به خاطر حرف دخترهای شهر رد کنید به من ربطی نداره یا کلا ازدواج نکنید چون مهر نخواستن ۱۱۰ براتون ببندن

و اینکه به پسر حق بدین چون مهر رو باید بتونه بده چون ممکنه هر لحظه شما بزاریش اجرا برای همین تد این زمان شاید خیلیا به ۱۱۰ قانع نشن

درکل زندگی شماست

من فقط پیشنهاد کردم بزرگتر از حرف مردم فکر کنید

چون دهن مردم بسته نمی‌شه

و ارج و قرب چیزی نییت که ۱۱۰ سکه تعیینش کنه

فقط به این فکر کنید یه آدم خوب رو برای ۱۴ رد کنید

و یکی باهاتون ۱۱۰ ببنده ولی هر روز کتکتون بزنه حالا ارزشتون بیشتره؟

البته من براتون دعا می‌کنم یه آدم خوب که ۱۱۰ سکه مهرتون کنه گیرتون بیاد 

آفرین اسی کار درستی میکنی از حق و حقوقت نگذر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم حالا از کجا مطمئنی پدرت این کارو می‌کنه؟

خواهری داشتی که اینطور براش رفتار کردن؟

بعضیا واسه بقیه این حرفهارو می‌زنن اما واسه بچه خودشون مو رو از ماست می‌کشن بیرون

نمونه‌ش مادر شوهر خودم 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم حالا از کجا مطمئنی پدرت این کارو می‌کنه؟خواهری داشتی که اینطور براش رفتار کردن؟بعضیا واسه بقیه ...

والا بچه اولمو تک دختر . اما بدجور میترسم . تا حالا با بابام سر این چیزا حرف نزدمو نظرشم نمیدونم کاش همینی باشه که شما میگین. ولی خب مامانمم نظر بابامو نمیدونه. به مامانم گفتم یه روز حرفشو بندازه ببینه که چی میگه بابام. بهشم گفتم تا من نظرشو ندونم هر پسری اومد رد میکنم

والا بچه اولمو تک دختر . اما بدجور میترسم . تا حالا با بابام سر این چیزا حرف نزدمو نظرشم نمیدونم کاش ...

آره ، بدون اینکه گارد بگیری یه بار بحثش رو پیش بکشین، ببین نظرش چیه . بهتره مامانت بپرسه ازش.

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40