2777
2789
عنوان

الان کجا هستید چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 68 پست

سرکارم.... تبریز

هوا یخه ولی هیچ برفی نمیاد

نشستم کنار پکیج دارم چایی میخورم نی نی سایت میخونم :)))

هوای اتاق گرم و لذت بخشه ولی هوای دلم سرد... 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

جنوب شرقیم شومینه روشنه نسبتا سرده

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تهرانضلع شمال غربی خونه زیر پتو

سلام عزیزم

خوبی؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

چه مهربونی😍

تهران

دارم چایی میخورم😋

هوا سردا ولی من دامن تا زانو پامه اصن عاشق سرمام

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
سلام عزیزمخوبی؟

سلام عشقم😍

فدات تو چطوری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم تو اصفهان هستم هوا آلوده هستسرما به کنار موفق باشی عزیزم

مرسی عزیزم پریود شدم حال و حوصله ندارم 

میخام پاشم قرمه سبزی بزارم پسرم کنارم خوابه شوهرمم سرکاره🦦

سرکارم.... تبریزهوا یخه ولی هیچ برفی نمیادنشستم کنار پکیج دارم چایی میخورم نی نی سایت میخونم :)))هوا ...

چرا گلم ایشاا... هوای دلت مثل چایی تون گرم و لذت بخش باشه

سلامتی و خوشبختی دخترم
رشتزیر پتو کنار بخاری خیلی از همشریام خونشون اب گرفته اب رودخونه ها زده بالا دلم پیششونه🥲

الهی عزیزم خود منم گیلک هستم 

واقعا دلم گرف💔

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

سلام عشقم😍فدات تو چطوری

قربونت همیشه خوب باشی گلم

سعی میکنم بد نباشم

تو آشپزخونم درحال خوردن صبحونه😁

هواهم بشدت سرد و برقا هم ک رفته و...😵‍💫

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ