2777
2789
اگر دهه هشتادی ک باید بگم آره تموم شد ازدواج برای ماها

خب دیگه

بلیطمون سوخت

خیلی  کارای دیگه می شه کرد گل

را۶ای رسیرن به خدا زیاده😁زندگی که فقط ازدواج نیس

تاجو تختم که نداریم بی وارث بمونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با همین شرایط ماشالله دخترا انقدر پر توقع هستن ... مهریه های سنگین ، خرج زیادی، عروس آنچنانی ، تازه ...

اتفاقا الان اکثرا مستقل ان چه از طریق تحصیلات چه بدون تحصیلات 

بعدشم انگار نمیدونین ، اقا پسر خودش میره دنبال قرتی ها و عملی ها و کسایی که هنوز دستشون تو جیب باباشونه ، خب معلومه اون دخترا خرجشون زیادن 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

ولی خب نه به شدت هشتادیادرست میگم؟

نه هیچوقت شدتش رو متوجه نمیشی قابل مقایسه نیست چون آماری گرفته نشده 

اون موقع فضای اینستاگرام کمرنگ تر بود برا همین کسی نمیدونست چه خبره 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

بله دیگه منم همه رو نگفتم یکیش من و شما که تجربه خاصی نداشتیم

ازدواج با پیرمرد/پیرزن پولدار خیلی وقته وجود داره

چه به دلخواه چه به زور 

محدود به یه دهه نبوده 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.               همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نه والا اون نوقعم بوده منتها به بهانه های دیگه ای و با اسامی دیگه ایتوصیه می کنم به جای اینکه نسل ها ...

من خودم هشتادیم 

و باتوجه به اینکه تو اجتماع فعالیت دارم و بانسل خودم زیاد در ارتباطم 

به خاطر همون میگم 

توصیه هاتون رو اول برای خودتون عملی کنید 

هیچ کاری از دستمون بر نمیاد براتون.... خدایا.... فقطخودتون باید بهم کمک کنید و همو درک کنید.. پسرم ۱۶سالشه تیزهوشانه میگه درس و میخوام بیخیال شم برم کارگر کارواش بشم... میگم مامان صبر کن درس بخون... ماشین خودتو ببری کارواش ایشالله فقط پوزخند میزنه... اونم تلخ... ای خدااااا

عدم ازدواج بخشیش برا مسائل اقتصادیه بخشی از اونم بخاطر تهاجم فرهنگ غربی هست ک ازدواج و برا جوون ا بی معنا کرد 

رل  ازدواج سفید نگهداری از پت ب جای فرزند اوری  ایناهم جز واقعیت های جامعس  خانواده مسیولین باید فکری برای این تهاجم فرهنگی بردارن اسیبی داره وارد میشه ک جبران ناپذیره