2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فقط خداکنه حس اطرافیانمون هم نسبت ب ما اینجوری نباشه خخخخخخ

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
تو و شوهرت فقط همدیگرو دارید

نه من فقط خدا رودارم ایشالا تن بچه هام همیشه سالم باشه اما بزرگ میشن ازدواج میکنن میرن پی زندگیشون من میمونم تنهای تنها نمیدونی چ فشار روانی شوهرم بهم وارد کرد که تو این سن و سال باید قلبم وقفسه سینم همیشه درد بکنه 🤦

اه دوست داشتی حرف بزن شاید آروم شی

تاپیک قبلم گفتم 

باخانواده شوهرم بحثم شد خیلی بد 

این برام مهم نیست 

حس میکنم یکی از دوستامون که باهم رفت و امد داریم خیلی ادم حسود و آشغالیه

و جالب اینجاست حسم هیچوقت دروغ نمیگه

🤍🐼🥥
تاپیک قبلم گفتم باخانواده شوهرم بحثم شد خیلی بد این برام مهم نیست حس میکنم یکی از دوستامون که باهم ر ...

دوست رو که مطمئن باش اما تاپیک قبلی رو رفتم خوندم. خداروشکر شوهرتم باهات هم نظره. حق هم با شما بوده. دیگه مادر پدر نخوان گمک کنن وقتی میتونن، کی قراره کمک کنه؟

مرسی عزیزم انشالا با خانواده همسرت دعوات شدشوهرت از پشتی تو در اومد یا نه ؟

اره شوهرمم بیچاره دلش پره ازشون کلی ضربه خورده ازشون 

من دعوام شد اومدم بیرون ولی صدای داد و بیداد شوهرمو شنیدم که حرف بارشون کرد

🤍🐼🥥
دوست رو که مطمئن باش اما تاپیک قبلی رو رفتم خوندم. خداروشکر شوهرتم باهات هم نظره. حق هم با شما بوده. ...

اعتقادشون بر اینه که بچه وقتی ازدواج کرد دیگه هرمشکلی براش پیش اومد خودش و خدای خودش میدونه به ما ربطی نداره

🤍🐼🥥