2777
2789

من ۴ ساله ازدواج کردم ضعف اعصاب گرفتم 

درظاهر ادمای خوبی به نظر میان اما درواقع اذیت میکنن 

اذیتاشونم زیر پوستیه 

اوایل که خواهرشوهرم اذیت میکرد با رفتاراش 

بعدش نوبت پدرشوهرم شد خییییلی اذیت کرد جوری که چندبار بحثمون شد 

امشبم مادرشوهرم 

برادرشوهرمم هی  امشب اوضاعو بدتر میکرد و همه رو اتیشی تر میکرد

منم بهشون گفتم  دیگه تموم شد دفتر خانواده شمارو بستم نه شما منو میبینین دیگه نه من شما رو 

درو محکم کوبیدمو اومدیم خونه 

اما به شوهرم گفتم تو برو بهشون سر بزن هرموقع خواستی اما از من نخواه بیام اونم گفت حق داری 

بنظرتون کار درستی بود؟

🤍🐼🥥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماکه نمیدونیم چی گفتین چه شنی ین چیا بینتون رد و بدل شده که بگیم درسته غلط. چی بگیم خوب

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

من این وضع ۱۲ساله تحمل کردم الان ۴ماه قطع ادتباطم .

واسه من تاحدی که هرموقه بی احترامی میشد سکوت میکردم فش میدادن بازم تحمل میکردم امااین بار مادرمریضم و فش داد پدرشوهرم  به پدرم فوش دااد و نفرین کرد 

تا جایی که تجربه بهم ثابت کرده قطع رابطه اصلا و ابدا درست نیست

شما میتونی تنه درختی رو از ریشه جدا کنی همچنان رشد کنه و تازه و جوون بمونه؟ ولو اون ریشه پوسیده ولو اون ریشه کوتاه و بی ثمر

زندگی خودت و همسرت فقط اسیب میبینه سعی کن مدیریت کنی روابط رو امیدوارم زودتر هم این مشکلات حل بشه بینتون

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ماکه نمیدونیم چی گفتین چه شنی ین چیا بینتون رد و بدل شده که بگیم درسته غلط. چی بگیم خوب

بخوام بگم خیلی طولانیه 

فقط در همین حد بگم که درک ندارن شوهرمن الان دستش خالیه از قبل یکم ازشون قرض کرده بود بهشون گفت تو این هفته پولتونو پس میدم حتمااا خیالتون راحت پولتون جوره 

ولی متوجه نمیشدن امشب هر نیم ساعت میگفتن کی پول میدی کی پول میدی پس ؟یالا زود باش بده 

🤍🐼🥥
تا جایی که تجربه بهم ثابت کرده قطع رابطه اصلا و ابدا درست نیستشما میتونی تنه درختی رو از ریشه جدا کن ...

من خیلی تلاش کردم این اتفاق نیفته چندساله دارم دستو پا میزنم

ولی فقط دارم اذیت میشم هرموقع میبینمشون یه اتفاقی میفته

🤍🐼🥥