2777
2789
عنوان

موهام خیلیییی خشکه چیکار کنمم

151 بازدید | 23 پست

کسی راهکار خوبی سراغ نداره؟

دیوونه شدم،همش باید به سختی موهامو شونه کنم. اصلا نمیتونم باز  بذارم از بس که خشکه پف میکنه و میچسبه به لباسم.

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماسک مو داخل حمام و بعد حمامروغن ارگان بژن به ساقه موهات

روغن ارگان رو قبل حمام بزنم یا بعدش؟؟

اخه روغن نارگیل زدم تاثیری نداشت. ماسک مو و سرم ۲ فاز هم میزنم حتی😭💔

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

هفته دوبار هر بار یک الی دو ساعت سس مایونز بزن

ممنون عزیزم. واقعا تاثیر داره؟

شامپو بدون سولفات + سرم مو بعد حمام

سرم مو چه مارکی خوبه؟

موهامو سشوار بکشم یا نه؟

روغن ارگان رو قبل حمام بزنم یا بعدش؟؟اخه روغن نارگیل زدم تاثیری نداشت. ماسک مو و سرم ۲ فاز هم میزنم ...

ماسک مو ابرسان داخل حمام 

ماسک مو مواد مغذی بعد حموم موهات خیسه میزنی شونه میکنه

روغن ارگان هم اسپزیشو هر صبح شونه کردنی بزن 

از عشق دلتنگی هایش می ماند🙂

بله به شدت مخصوص موهای آسیب دیده است

خیر ببینی، مرسی❤️🫂

سرم مو چه مارکی خوبه؟موهامو سشوار بکشم یا نه؟

فقط سرم موی "دیفرنت"

نه با همون حوله خشک کن بزار تو هوای ازاد باشه

شامپو بدون سولفات حتمن بزن اگه حموم میری

حتما حتما با این دوتا جواب میگیری