2777
2789
عنوان

اومدم قهر😢صندوقدار شوهرم

5325 بازدید | 26 پست

ما چند ماهه عقدیم و کلا یا اون خونه ما بود یا من خونه مادر شوهرم اینا

خانوادشم ادمای خوبی هستن

صندوقدار شوهرم یه دختره افغانیه که خواهرش اینا هم اورده کار میکنن

یکسره به شوهرم اس ام اس میداد وقتی خونه بود در مورد کار

چند وقت پیشا شوهرم مریض شد اومد خونه

دیدم اس ام اس داده که یکی از مشتری ثابتا مست کرده و هی میگه مارو برسونه، شوهرمم گفت بهش بگو که به اون بگه داداشش میاد دنبالشون

بعد نوشت ازش متنفرم( از اون مشتریه) و ترسیدم و ۴ تا قرص معده خوردم 

منم فرداش با شوهرم دعوام شد گفتم بیخود میکنه اینارو میگه و خیلی پررو شده و باید خودشو جمع کنه و با شوهرم قهر کردم، گل اینا گرفت اومد اشتی کردیم و گفت ببین اینا دارن کارمونو راه میندازن

چند شب پیش محل کار شوهرم بودم دیدم دختره برای من قیافه میادش

شوهرم گفت از این نیروهای بدم میاد و به یکی گفته برج ۱ میره و به درک برن و ما که محتاج اینا نیستیم

خلاصه ۲ شب بعدش شد، شوهرم اومد دنبالم بریم یجا کار داشتم ۱ کلمه هم حرف نمیزد و عصبی بود 

وقتی رسیدم خونه گفتم چی شده و گفت اعصابم خورده هر روز نیرو هام بازی در میارن و میگن نمیایم 

گفت این دختره هم گفته من از خانومتون ناراحتم مگه من چیکار کردم شما مثل برادر من میمونید 

شوهرمم گفت دیگه این بحثو کش نده بذار اینا بیان کار کنن دم عیدی

منم گفتم اینا مهمن یا من و دعوامون شد، قرار هم بود شب بریم خونه مامانش که من گفتم نمیام و هی گفت بیا بریم گفتم نه دیگه من خسته شدم از این زندگی

اونم گفت من اینجا میمونم و خونمونم نمیرم حوصله ندارم

ساعت ۱ بود پاشدم رفتم گفتم اومدم گفت من اومدم خونه و گفتم خیلی بی لیاقتی گفت دیگه اس ام اس نده 

دیروزم خونه فامیلاشون پاگشا کرده بودن مجبور شدم رفتم و امروز برگشتم خونه مادرم

مادرشوهرم اینا هم هی بهش گفتن برو معذرت خواهی گفته نه نمیرم 

من چیکار کنم؟

با اجازه صاحب تاپیک(اگه ناراصی هستین بگین پاک کنم.)

ختم حدیث کسا داریم.هدیه به امام حسن مجتبی 

اگه بدلتون افتاد دوس داشتین بفرمایین

ان شالله حاجتتون روا🥰آخرین تاپیکم

فقط۸نفر مونده

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ی افغانی باید صندوقدار باشه والا جای شغل مارو گرفتن پروام هستن  

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

کارمند دانشگاه و دادگاه و شورای حل اختلاف هم شدن خبر ندارین متاسفانه مملکتو گرفتن

از ماست ک برماست بخاطر یه بیمه همه جا بهشون کار میدن

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

از ماست ک برماست بخاطر یه بیمه همه جا بهشون کار میدن

واقعا ک مقصر خود صاحب کاره 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن