2777
2789
عنوان

همراه بانک ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن پست نیست کد سخا باید بگیرم برای تعویض پلاکوکالت نامم تا ۱۵ اسفند بیشتر وقت نداره

همسر من خوذش ثبت نام سخا کرد با گوشی ادرس و کدپستی رو وارد کرد ۲۴ ساعت بعدم اکی شد 

تا ۱۵ اسفند که خیلی وقت هست اکه تهرانی مرکز تعویض پلاک اتحاد نوبت بگیر عالیه نوبت زود میده اصلا هم افسره گیر نمیده ماشین همسرم اسپرت بود راحت تایید کرد برامون

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

همسر من خوذش ثبت نام سخا کرد با گوشی ادرس و کدپستی رو وارد کرد ۲۴ ساعت بعدم اکی شد تا ۱۵ اسفند که خی ...

من کد پستی چندسال پیش گرفتم حدودا ۳ سال پیش 

رفتم کافی نت ثبت نام کرد 

پیامک اومد که شما حضور نداشتی 

رفتم اداره پست گفتن که آدرستون اشتباه من اومدم گفتن همچین کسی اینجا نیست 

بهم نشون داد آدرس خیلی خلاصه وارد شده بود باید اسم دوتا خیابون بیاد ولی اسم یدونه آش اومده بود 

گفتن شنبه بیا کد گذاری آدرست درست کن دوباره ثبت نام کن من بیام تایید کنم 

احساس میکنم ۱ شنبه باز تعطیله ۲ شنبه هم ۲۲ بهمن هست

میشه کد پستی بگیرم مجدد بعد سخا ثبت کنم ؟ امکانش هست

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
من کد پستی چندسال پیش گرفتم حدودا ۳ سال پیش رفتم کافی نت ثبت نام کرد پیامک اومد که شما حضور نداشتی ر ...

اره بابا کاری نداره شما با گوشی هم میتونی تاییدیه پستی بگیری و‌بعدم سخا ثبت نام کنی 

اندفعه به کافی نتی بگو دقت کنه ادرس کامل وارد کنه خودتم دقت کن 

۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت بعدم پستجی میاد تو محل تاییدت میکنه حتی اگه خودتم نبودی کارت ملی ت بده کسی اونجا باشه ارایه کنه یه کدهم اون اخظه بهت پیامک میکنن اون رو باید برای پستچی بخونن تایید بشه 

اره بابا کاری نداره شما با گوشی هم میتونی تاییدیه پستی بگیری و‌بعدم سخا ثبت نام کنی اندفعه به کافی ن ...

امروز رفتم اداره پست گفتن واحد کد گذاری برو نبودن گفتن رفته بازدید 

دوباره کد پستی همسایه بالایی رو گرفتم رفتم دوباره ثبت نام کنم کافی نت گفتن که برات تائید کرده 

در حالی که من رفتم اداره پست گفتم چرا تایید نکردید گفتن آدرس اشتباهه و دوباره برو ثبت نام کن بعدم پیامک اومد که نشانی احراز نشد دوباره ثبت نام کنید 

فردا هم برم واسه شنبه نوبت تعویض پلاک بگیرم

الان به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟ خیلی گیج شدم بخدا 

برم پلیس + ۱۰ فردا برام چک کنه ؟؟؟؟

امروز رفتم اداره پست گفتن واحد کد گذاری برو نبودن گفتن رفته بازدید دوباره کد پستی همسایه بالایی رو گ ...

اول از تایید مطمین بشید بعد نوبت تعویض پلاک بگیرید 

کدپستی رو قبضاتون هست ادرس هم که مشخصه برام عحیبه چرا پیش نمیره

فردا برید مجدد خود پست از مسول مستقیم رفع مشکل کنید

اول از تایید مطمین بشید بعد نوبت تعویض پلاک بگیرید کدپستی رو قبضاتون هست ادرس هم که مشخصه برام عحیبه ...

اره گفتم برم فردا پلیس +۱۰ برام چک کنه اگه نبود خودش ثبت کنه برام  

ببخشید بخدا وقت شمارو هم گرفتم شرمنده عزیزم ❤️

اره گفتم برم فردا پلیس +۱۰ برام چک کنه اگه نبود خودش ثبت کنه برام ببخشید بخدا وقت شمارو هم گرفتم شر ...

اختیار دارین عزیزم این چ فرمایشیه 

بازم اگه کمکی ازم برمیومد بهم بگین 🎀