2777
2789
عنوان

به دلتنگی قسم

148 بازدید | 8 پست

به دلتنگی قسم ....

دردی شبیه درد دوری نیست ؛

که جانت می رود هر لحظه

اما زنده می مانی ....

😔💔🥀

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

خیلی منم دلتنگشم

چطوری تحمل کردی این درد سختُ

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری تحمل کردی این درد سختُ

ما هنوز تو رابطه ایم

ولی خدا میدونه مال من میشه یا نه

به دنیای بعد اون ک فکر میکنم دیوونه میشم

اخرین ذوق من واسه عشقه....

بره دیگه هیچکسو نمیخام

الانم ک نیست پی کارشه از دلتنگیش میمیرم

بخدا مجازیه ولی نمیدونم چرا دیوونش شدم🥺🥺🥺🥺🥺

نمیدونم از الان دارم سعی میکنم عادت کنم اگه یه روزی رفت داغون نشم

باید کنترل کنم احساساتمو🥺🥺🥺

شده دردی به دلت ریشه کند، آب شوی؟ همه شب با غمِ دلتنگی خود، خواب شوی؟ شده آیا ک غمی ریشه به جانت بزند؟ گره در روح و روانت، به جهانت بزند؟ شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟ گره‌ات کور شود غم به روانت برسد؟ شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟ من به این چاره‌ی بیچاره دچارم هرشب...️🥲

ما هنوز تو رابطه ایمولی خدا میدونه مال من میشه یا نهبه دنیای بعد اون ک فکر میکنم دیوونه میشماخرین ذو ...

عزیزم سعی کن کم کم فاصله بگیری چون اگر به یکباره تموم بشه بیشترین ضربه خودت میخوری گلم ،خودت درگیر اینجور روابط نکن 

انشالله بهترینها نصیبت بشه 💚

شده دردی به دلت ریشه کند، آب شوی؟ همه شب با غمِ دلتنگی خود، خواب شوی؟ شده آیا ک غمی ریشه به جانت ب ...

💔😔🥺