2737
2734

مقدارونمیدونم ولی من اینجوری درست میکنم عالی میشه,لوبیارو جدامیپزم,سبزی روهم سرخ میکنم ,خوب سرخش میکنم که رنگش تیره شه ولی نسوزه,پیازداغ درست میکنم بهش زردچوبت اضافه میکنم بعد گوشتو میریزم و با پیاز تفتمیدم و فلفل سیاه, و ادویه میزنم بعد یکم دیگه هم تفت میدم و اب میریزم روش میزارم تا خوب بپزه,لیموعمانیم مینزازم توش, وقتی گوشتم تقریبا پخت سبزی سرخ شده و لوبیارواضافه میکنم میزارم تا باشعله کم خوب جابیفته بیست دقیقه قبلاز اتمام پخت یکم اب تمرهندی میریزم توش وده دقیقه اخر هم یک تا دوقاشق غذاخوری ابلیمو ,

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز