مقدارونمیدونم ولی من اینجوری درست میکنم عالی میشه,لوبیارو جدامیپزم,سبزی روهم سرخ میکنم ,خوب سرخش میکنم که رنگش تیره شه ولی نسوزه,پیازداغ درست میکنم بهش زردچوبت اضافه میکنم بعد گوشتو میریزم و با پیاز تفتمیدم و فلفل سیاه, و ادویه میزنم بعد یکم دیگه هم تفت میدم و اب میریزم روش میزارم تا خوب بپزه,لیموعمانیم مینزازم توش, وقتی گوشتم تقریبا پخت سبزی سرخ شده و لوبیارواضافه میکنم میزارم تا باشعله کم خوب جابیفته بیست دقیقه قبلاز اتمام پخت یکم اب تمرهندی میریزم توش وده دقیقه اخر هم یک تا دوقاشق غذاخوری ابلیمو ,