2777
2789
عنوان

نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 31818 بازدید | 179 پست
شوهر من مهندسه صبح میره کارخونه که پا به پای کارگرا باید بتن جا به جا بکنه، عصر تا اخر شب مغازه شاگر ...

😢😢😢😢😢😢😢😢

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخورین..بگو ناهم یاد بگیریم

عدس پلو عدسی لوبیا پلو خوراک لوبیا دم پخت مرغ ماکارونی یادم نمیاد بقیش😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ای بابا چیزی نمیتونم بگم خدا خودش کمکتون کنه خیلی سخته انشالله دوباره به اون روزهای خوش برگردید عزی ...

من زیاد بخدا غمم نیس چون اینقدرا دیگه جمع کردم یه جورایی خسیسم شدم😂😂😂😂خونه دارشیم دیگه هیچی نمیخوام ارزش این همه سختی رو داره به نظرم.

ما هم هیچ وقت نشده پولمون به آخر ماه برسه به شوهرم میگم ماشین بخریم وسیله لازممون میشه میگه ما که تا آخر ماه نمیرسونیم بخواهیم وام بگیریم نمیتونیم قسطاشو بدیم😢خدا خودش کمک همه کنه

شوهر من مهندسه صبح میره کارخونه که پا به پای کارگرا باید بتن جا به جا بکنه، عصر تا اخر شب مغازه شاگر ...

ای بابا چقدر سخت ☹☹

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
چونکه واسه شوهر تحصیلکرده م کار نیس رفته اسنپ مسافرکشی ... ماشینش داغون بود 1تومن در میاورد باید 700 ...

اسنپ که روزی ۱۰۰ تومن حداقلش شنیدم در میاد ازش.

بازم عرض میکنم قصد دخالت ندارم ، واسه همین عرض کردم جواب نمیخوام ، چون بلا نسبت شما ، من بی فرهنگی های زیادی می بینم در این عدم تطبیق بوحه و شرایط زندگی.

واقعا چرا هر چی بالا شهر تر می ریم می بینیم از خونه دکتر مهندسای پولدار یه بچه میاد بیرون ،

میرید پایین شهر ، پدر کارگر ، ۴ تا بچه دارن توو کوچه با شلوار پاره بازی می کنن.

خداییش شوهرت خیلی مرده

توی فامیلامون مهندس سراغ دارم که با وجود سه سال گذشتن از ازدواجش و بیکار بودن تن به هیچ کاری نمیده منتظر کار پشت میزیه

آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند ..
عزیزم ان شاالله که توی زندگیتون گشایشی بشه غصه نخور .دوست عزیزی که سوال استفهامی کردی جوابت رو گرفتی ...

ممنونم دوستم 😍

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
کلا میشه دو تومن؟

اره محل کار صبحش ۹۰۰ میدن مغازه یک تومن و حدود دویست هم اسنپ

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎