2777
2789
عنوان

نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 31818 بازدید | 179 پست
منم باهاتم بی پولی افسردم كرده اصن

یه مهمونی ساده از ترس کادو دادن رو نمیتونم برم ... خیلی حالم بده دلم گرفته 😢😢😢😢

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
شوهر خواهرم فرهنگیه و سه جا کار میکنه ساعت یک نیمه شب میاد خونه ،صبح ساعت 6 ميره محل کارش ،خدا شاهده ...

طفلک 😔😔

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر خواهرم فرهنگیه و سه جا کار میکنه ساعت یک نیمه شب میاد خونه ،صبح ساعت 6 ميره محل کارش ،خدا شاهده ...

😢😢😢😢😢😢

استارتر عزیز هر چی بگم از مشکلت کم نمیشه فقط میتونم بگم خدا بزرگه ما هم مثل خودتیم تقریبا فقط شما بچه داری ما نداریم .انشالله به زودی از قسط وبدهی خلاص بشی گلم .

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
درامد ماهی 2تومن به زور با قسط هر 6ماه 4تومن پراید و هزینه زندگی اونم بریز بپاش نه .. هزینه بچه و پو ...

ب ما این ماه ۹۰۰ دادن چی فک کردی 

ماهم درامدمون کمه بدون بچه

قسط و قرضم داریم

مساوی شدیم 

یه مهمونی ساده از ترس کادو دادن رو نمیتونم برم ... خیلی حالم بده دلم گرفته 😢😢😢😢

من همش میخام برم كلاس

رفتم خیاطی میگه600

باشگاه100

بری با دوستات بیرون 10/20 تومن میخاد

از وقتی ازدواج كردم 

دو ادمیم با700 تومن درامد و400 كرایه خونه و500 قسط وام ازدواج!!!!!

خدا بابامو نگه داره!!!!!!

كه فقط از قسط نمیریم!

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
درامد ماهی 2تومن به زور با قسط هر 6ماه 4تومن پراید و هزینه زندگی اونم بریز بپاش نه .. هزینه بچه و پو ...

یه سوال دارم ازتون عزیزم.

میشه بفرمایید چرا ماشین قسطی می خرید و خودتون رو توی شرایط قسط می ندازید؟ 

و میشه بگید اگه کسی حساب دو دو تا میکنه که خودش راحت نمی تونه زندگی کنه چرا فرزند آوری میکنه ؟

البته راستش رو بخوایید من واقعا دنبال جواب نیستم ، یه جور  پرسش استفهامی بود ، و اینکه کمی با دقت تر شرایط زندگی رو برانداز کنیم و تصمیم بگیریم

ما هم خیلی قسط داریم تا دو سه سال اینده باید حدود پنجاه تومن قسط بدیم اونم با در امد دو تومن. البته منظورم مادر و پدرمه. اقتصاد نابوده خواهر. ما که کلا به زور سر می کنیم و هیچ تفریحی نداریم

استارتر عزیز هر چی بگم از مشکلت کم نمیشه فقط میتونم بگم خدا بزرگه ما هم مثل خودتیم تقریبا فقط شما بچ ...

همین بچه خودش کلی استرسه ... خداروشکر سالمه تنش دعا دعا میکنیم مریض نشه والا کمه کم 200 تومن هزینشه یشب با دارو بدون بیمه 😢

همه همینجورن عزیزم😭تنها نیسی امشب بعد از سه ماه توخ مورغ نیمرو با همسرم دوتا خوردیم دلت نخاب مزه کب ...

پس 3ماه گذشته چیکار میکردین 😢😢

باز شما خوبین منکه شوهرم فوق لیسانسه کار نیست میره کارگری😢😢اینم وضع مملکته که ماداریم

منم شوهرم میره اسنپ 😢