2777
2789
عنوان

نداری و بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 31818 بازدید | 179 پست

اینجا تاپیک من و در رابطه با مشکل من بود شما وقتی چیزی میگی و از مشکل جامعه  و مالی که موضوع تاپیک من و مشکل منه حرف میزنین و میگین فقر فرهنگی من نباید به خودم بگیرم ؟ 

فقر فرهنگی اینه که ما بدون اینکه با کفش دیگران راه بریم قضاوتشون کنیم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

دیشب تاپیکت راخوندم الانم نظرهاراخوندم

خواستم بگم زندگی هممون باوام وقرضه ماهم یک روزیی وام هامون تمام میشه انشالله اشکال نداره یکم سختی بکشیم

من هروقت غذامیخورم بعدش میگم خداراشکرروزی مارادادی ماخودمون اخرماه که میشه و10ال15حقوقمون رامیدن حسابمون خالیه

خودمم میرفتم سرکارقبلادرامدمم خوب بودراستیاتش دیگه نخاستن ومن هم ازتنبلی نرفتم سرکاروگفتم مردبایددرامدداشته باشه الان شوهرم2تومن حقوق میگیره اماهمش براقسطه من یکجاگفتم با200یا300خرج میگذرونم توخانه اصلادیروزیکم گوشت گرفتم اندازه کف دست شده60تومن نمیدونم چیکارش کنم 

ناراحت نباش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشب تاپیکت راخوندم الانم نظرهاراخوندم خواستم بگم زندگی هممون باوام وقرضه ماهم یک روزیی وام هامون ت ...

خدا کمکمون کنه .... خییییلی شرایط سخته 😔

فقط شوهرتااذیت نکن

منم دیشب شوهرماناراحت کردم گفتم رفتم سرکارهرچی داشتم ازم گرفتی الانم که همه جادارم کم خرج میکنم وهیچی نمیخرم بعدیکبارسرکوفت زدکه اززن داداشت یادبگیرچقدراخلاقش خوبه گفتم داداشم برازنش خانه خرید400ملیون زنش دیگه چی میخاد

اخه سرخانوادش 20ملیون ضررکرده منم زنگ زدم به خانوادش گفتم من1ریال نه طلامیدم نه پول 

فردانیاییدبگیدبه زنت بگوطلاهاش رابرات بفروشه 

اول زندگی براچی ازدهن من میزنی اینقدرقسط داری خستم کردی 

باورکن200تومن میده به خودم اخرماه 800تومن ازپس اندازهام رامیگیره دیگه بی پول شدم 2سال رفتم سرکارنزدیک40تومن پول بهش دادم دیگه نرفتم میشدبرم گفتم خودمابکشم براچی اول جونی

فقط شوهرتااذیت نکن منم دیشب شوهرماناراحت کردم گفتم رفتم سرکارهرچی داشتم ازم گرفتی الانم که همه جادا ...

وااااای طلاهاتو ندیااااا بذار خانوادش کمکش کنن 

نه واسه چی فک کردی ناراحتش کردی حقیقتو گفتی 

نباید میدادی پولاتو میذاشتی بانک ماه به ماه سودشو میگرفتی حیف شد 😢

وااااای طلاهاتو ندیااااا بذار خانوادش کمکش کنن  نه واسه چی فک کردی ناراحتش کردی حقیقتو گفتی&nb ...

نمیدم امیدش به طلاهای من بودوخانوادش چشمشون به طلاهای منه 

من بیشترش راازخانه بابام اوردم

بابام کلی سکه دادبه شوهرم کادودریع ازاینکه خانوادش به من چیزی کادوبدن غیرازظرف قدیمی 

حالام به شوهرم گفتم نه طلامیدمت نه دیگه سکه فکرکردی

یک زمینه میخادازخواهرش ومادرش بخره به قیمت بیشترکه مشکل دامادشون راحل کنن علناهم گفتن طلاهای زنت که هست منم گفتم من یک ریال نمیدم بهش زمین که به هیچی نمی ارزه وهیچکی نمیخره به قیمت بیشترداریدمیدیدبه پسرتون وداداشت به من پسرشماربط نداره افتادهم زندادن که افتادمن دارم به همتون میگم من وتویی دارم میکنم توزندگی مشترکم همتون بدونیداعصابماخوردکردن دیشب شوهرم گریه ش داشت میگرفت وبه همشون گفت دست ازسرم برداریدزندگیم راجهنم کردید

دلم نمیخادزندگیم خراب بشه اول کاری 

خانوادش یک چیزم ازش نگیرن کمک نمیکنن فقط بخاطراینکه شوهرمن کارش ازهمشون بهتره میخان ازش بکشن وبعدم فکرمیکنن من وشوهرم میریم ازبابام پول میگیریم اینطورفکرمیکنن 

ماکه دوتایی شاغلیم....بچه هم نداریم...بازم راضی نیستیم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نمیدم امیدش به طلاهای من بودوخانوادش چشمشون به طلاهای منه  من بیشترش راازخانه بابام اوردم باب ...

پرروشون کردین ... شوهر خواهره به شما ربطی نداره بخدا ملت خییییلی پررو شدن

به شوهرت بگو الکی گریه نکن یکم قدرت داشته باش بهشون بگو نه

عزیزم الان وضع خیلیا همینه. من موندم این ماه قسطامونو چطوری بدیم. قسط ،کرایه خونه، خرج خونه...توش موندیم. چند روز دیگه تولد بچمه. دارم دعا میکنم کسی یادش نباشه نیان خونه مون. داغونم. لیسانس از دانشگاه معتبر دارم و بیکار. خیلی دنبالش بودم و پیدا نکردم.باید مراقب بچمم باشم که دو سالشه. اما امیدتو از دست نده و تلاش کن کار مناسب پیدا کنی. منم دارم سعی میکنم

سلام کسایی که دنبال راه درآمد از تو خونه هستن وارد این سایت بشن خیلی خوبه من جواب گرفتم الان تو دوروز 70 تومن دراوردم کافی روزی یه ساعت کار کنین منم اول فکر کردم سرکاریه ولی تا اینکه پول اومد بحسابم گفتم به شما هم بگم شاید گره از کار کسی وا بشه کافیه وارد سایت بشین خودش بیشتر توضیح داده

http://opizo.me/AUqSIK

سلام کسایی که دنبال راه درآمد از تو خونه هستن وارد این سایت بشن خیلی خوبه من جواب گرفتم الان تو دورو ...

چجوریه کارش من خوندم متوجه نشدم

سلام من دومیلیون پول لازم دارم دارم روانی میشم چطوری بدت بیارم؟برم دزدی؟کسی راه حلی داره؟

دزدی؟؟؟؟ 

از دوستی فامیلی کسی قرض کن یا وام بگیر

برای چی میخای که اینقدر مهمه