2777
2789

این تاپیک رو زدم شاید کمک کنه به چندنفر 

این باورهای اشتباهی که مردا راجع به زنها دارن و همچنین زنها به مردا بنظرم باید درست شه و همچنین راجع به ازدواج 

لطفا قبل ازدواج قبل از اشنایی با یک نفر اول خودتون برین پیش یک مشاوره خودتون رو بشناسید طرحواره هاتون رو بشناسید چرا به دلایلی که میگم یکیش اینکه خودشناسی واجبه دوم اینکه شما باید از الگو های ناخوداگاهتون مطلع بشید چون شاید والدین شما یسری رفتارهای اشتباه داشتن که یک الگوی اشتباه درناخوداگاهتون ایجاد شده و هرچقدر در خوداگاه شما معیارهای عاقلانه بزارید برای ازدواج ولی از طریق ناخوداگاه جذب ادم اشتباه بشید پس باید این الگوهارو درناخوداگاهتون بشناسید و درستش کنید تا یک فرد درست رو انتخاب کنید 

بعد از انتخاب فرد درست شما باید سواد رابطه رو یادبگیرید و به بلوغ عاطفی برسید 

تا موفق باشید اینکه زنا بدرد نمیخورن یا مردا لطفاً یکسری ادمایی که اشتباه بودن در زندگیتون رو به کل جامعه تعمیم ندید یک ضرری که این رابطه های قبل ازدواج زده اینه که بطور جدی از خودشون شناخت پیدا نکردن بلوغ عاطفی ندارن و میرن تو روابط متعدد و شکست میخورن روابط متعدد اسیب های مختلفی داره که امروز داریم تو جامعه میبینیم 

و اینکه ما سالها اینجور تکامل یافتیم و دنبال بقا هستیم 

متاسفانه من خیلیی  نقص دارم به صورت کلی ادم اوکیم 

ولی با کسی که قراره ازدواج کنم و جزئیات بیشتر دیده میشه میدونم به مشکل میخورم

قرار بود برم مشاور

ولی دیدگاه خانوادم خیلی پایینهه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

لطفا خانما در مسیر مستقل شدن و کارکردن وجه های زنانتون رو نادیده نگیرید و نزارید به زنانگیتون اسیب بخوره کارکردن انرژی مردانتون رو بالا میبره پس در کنار کارکردن دنبال بالابردن انرژی های زنانتون باشید اینکه همسر خوبی باشید مادر خوبی باشید یا سواد رابطه یادبگیرید با طبیعت ارتباط داشته باشید شاد باشید و برقصید به روح زنانه خودتون اسیب نزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه من خیلیی نقص دارم به صورت کلی ادم اوکیم ولی با کسی که قراره ازدواج کنم و جزئیات بیشتر دیده ...

حتما یه مشاور بدرد بخور پیدا کنید حتما مطالعه داشتید و خودتون رو بشناسید جنس مخالفتون رو بشناسید 

دیگه چیکار کنیم ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

مسخره میکنی یا جدی میگی😂

نه جدی 

بیشتر راهنمایی کن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

کار خاص دیگری نمیخواد بکنید فقط برای خودتون ارزش قائل باشید و از رابطه ای که دراومدید نرید خودتون رو بندازید رو رابطه بعدی ازچاله بندازیذ خودتون رو تو چاه 

هی بعدی بعدی و هی ادمای اشتباه نابود شدن روح و روانتون 

فقط خودتون و الگوی های ناخوداگاهتون رو بشناسید جنس مخالف رو بشناسید با مطالعه کتاب های مختلف 

و حواستون به وجه های زنانگیتون باشه آسیب  نخوره

اینکه لطفا اگر ازدواج کردید بافرد اشتباهی لطفاً تلاش نکنید اون فرد رو تغییر بدید شما نمیتونید هیچکس رو تغییر بدید مگر در خودتون تغییر ایجاد کنید و مهارت های رابطه رو یادبگیرید و حد و مرزتوت مشخص کنید و اعتماد به نفستون رو ببرید بالا تا اون ادم تغییر کنه تغییر هم نکنه گفتم باید از قبل فکرشو میکردید و اگاهانه انتخاب میکردید ولی اگر تلاش کردید و درست نشد بدونید تغییری در کارنیست بخاطر بهتر شدن رابطتون لطفا بچه نیاریذ

کار خاص دیگری نمیخواد بکنید فقط برای خودتون ارزش قائل باشید و از رابطه ای که دراومدید نرید خودتون رو ...

اگه کتاب خوب میشناسین معرفی کنین ممنونم💙

برای بچه هایی که میارید لطفاً از قبل فکر همه چیزشو کنید و بدونید که مسئولیت داره برای تربیت اون بچه ها مطالعه کنید 

نمیدونم چرا انقدر ازدواج و مادرانگی که وجه های مهمن زن هست رو خانما خودتون میکوبید و زنانگیتون رو خراب میکنید 

شما با تشکیل خانواده سالم یک جامعه سالم تشکیل میدید با فرزندان درستی که تربیت میکنید اونارو میفرستید تو جامعه و اونا قراره جامعه رو بسازن

واقعا اینکه شما یک ادم رو پرورش میدید و بزرگش میکنید و تربیتش میکنید چقدر شگفت انگیزه و چقدر تو دنیای امروز داره نادیده گرفته میشه 

چقدر اینکه یک همسر خوب هستید و کمک میکنید به پیشرفت همسرتون شماها چقدر قدرتمندید و اینارو خودتون نابود میکنید و نادیده میگیرید