2777
2789

داشتم تاپیکی رو میخوندم که خانم برای ازدواج دومش 14 سکه (قیمت امروز حدود 1 میلیارد) و یک دانگ خونه (به ارزش 800 میلیون) مهریه گرفته بود و میگفت بنظرش کمه.

این تازه ازدواج دوم و حداقلها بود. میشه گفت الان برای ازدواج اول حدود 2 تا 3 میلیارد برای یه دختر دستاورد مالی داره. ضمن اینکه نفقه ماهانه هم بهش تعلق میگیره.

یاد صحبت یکی دیگه از کاربرهای خانم اینجا افتادم که میگفت ازدواج تو ایران برای آقایون برد کامله! (اینو با قاطعیت میگفت.)

هرچند خیلی از خانمها در طول زندگی به دنبال مهریه نمیرن و اونایی هم که میرن همه اش رو یکجا نمیگیرن. ولی سؤالم اینه چرا ازدواج برای دختر باید این همه منفعت مالی داشته باشه؟ به چه دلیل؟ بنظر من اصلا منطقی نیست.

(هرچند قبلا در مورد مهریه و نفقه اینجا تاپیک زده بودم و دیدم چه جوابهای گوهرباری داده بودن!) ولی این دفعه گفتم شاید یه نفر پیدا بشه که یه جواب منطقی برای این سؤال بده.

بعضیا میگن بخاطر حق و حقوقی هست که تو ازدواج از خانمها گرفته شده. این حرف درسته. ولی آیا حاضرید حقوق یکسان با طرف مقابل داشته باشید و مهریه و نفقه نداشته باشید؟ یعنی هزینه های خودتون با خودتون باشه. اگه بعد از ازدواج اموالی رو بدست بیارید اموالتون رو با طرف مقابل نصف کنید؟

ازدواج برای خانوم دست اورد مالی داره؟؟؟؟

ن که الان ازدواج میکنیم سریع مهریه هم تو حسابمونه شما حق داری

اصلا روتون میشه از مهریه حرفی بزنید وقتی زناتونو اواره میکنید و سالی ی سکه میدین؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ذاتا ی خانم تو ازدواج و بارداری و بچه داری شکسته میشه مرد ن تازه سنش میره بالا و پولدارتر ک شد میتونه بازم زن بگیره 

کاملا جهت عکس هم هستن 

خدا یچی میدونسته ک واس خانم مهریه و نفقه واجب کرده 

من اگه همسرم بهم محضری و قانونی و رسمی تمام این حقوق شامل :

حق تصنیف اموال

حق شاغل شدن

حق تحصیل

حق حضانت

حق خروج از کشور

حق تعیین محل زندگی

حق طلاق

بده

حاضرم کار کنم خرج خودمو بدم

علاوه بر اون مهریه و نفقه هم نمیخوام

من اگر دختری داشته باشم و شوهرم دخترمو ک بچه خودشم هست بکشه اعدام نمیشه

چن سال زندان و ازادی

حتی جون بچه های کسایی که همسر خوبی ندارنم در خطره و قانونم کاری نمیکنه

پس چرا من باید از تمام حق خودم و بچم بگذرم که هیچی

تازه مهریه هم نخوام نکنه به گوشه ابروی اقا بربخوره؟؟

مهریه نمیخوام 

حق و حقوقی که باید داشته باشم و ازم گرفته شده رو میخوام 

حق طلاق، حق خروج از کشور، حق کار، حق تحصیل، حق تصنیف اموال 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. پیام ناشناس: https://daigo.ir/secret/3982457255✨ ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی      صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یدونه مهریه داریم همون خار شده رفته تو چشم شماها 

شما مردا هم زن خشگل خوش هیکل باسواد وفادار پولدار بابای کارخونه دار جهیزیه عالی خونه داری ۲۰

بی مهریه بی نفقه مفت و مجانی میخواین ماهم ابله ایم دور از جون؟

بعد آقا داماد بی پول کج و وج ن قیافه ن تیپ ن ادب ن اخلاق 

تازه میگه جهازت کمه چرا فلان چیز نداری 

آره شماها خوبین 

زن و مرد بعد از ازدواج توی همه چی شریکن 

یعنی چی هزینه با خودتون باشه

پس شما هم سرکار برو هم غذا درست کن برا خودت 

این جمله شما مشخص میکنه درکی از زندگی مشترک ندارین

در ضمن خرج زن

شرعا

قانونا

با مرده

اینکه بعضی از خانوما میرن سر کار  به خواست خودشونه و بازم باعث بی مسولیتی مرد نمیشه،باز هم مرد وظیفه داره خرج بده

چون هر جا دیدیم خانوم از حقوق مالیش استفاده نکرده یا کم گرفته، تو چشم اون مرد بی ارزش شده و مرد با خیال راحت رفته دنبال خانوم بازی و هرزگیش

ولی اگر مرد بدونه که ببخش زیادی از اموالش دست زن هست و اگر راه رو کج بره ضرر مالی سنگینی بهش وارد میشه، مث بچه آدم راه درست رو میره و پاشو کج نمیذاره که مبادا اموالش رو هم از دست بده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊