داشتم تاپیکی رو میخوندم که خانم برای ازدواج دومش 14 سکه (قیمت امروز حدود 1 میلیارد) و یک دانگ خونه (به ارزش 800 میلیون) مهریه گرفته بود و میگفت بنظرش کمه.
این تازه ازدواج دوم و حداقلها بود. میشه گفت الان برای ازدواج اول حدود 2 تا 3 میلیارد برای یه دختر دستاورد مالی داره. ضمن اینکه نفقه ماهانه هم بهش تعلق میگیره.
یاد صحبت یکی دیگه از کاربرهای خانم اینجا افتادم که میگفت ازدواج تو ایران برای آقایون برد کامله! (اینو با قاطعیت میگفت.)
هرچند خیلی از خانمها در طول زندگی به دنبال مهریه نمیرن و اونایی هم که میرن همه اش رو یکجا نمیگیرن. ولی سؤالم اینه چرا ازدواج برای دختر باید این همه منفعت مالی داشته باشه؟ به چه دلیل؟ بنظر من اصلا منطقی نیست.
(هرچند قبلا در مورد مهریه و نفقه اینجا تاپیک زده بودم و دیدم چه جوابهای گوهرباری داده بودن!) ولی این دفعه گفتم شاید یه نفر پیدا بشه که یه جواب منطقی برای این سؤال بده.
بعضیا میگن بخاطر حق و حقوقی هست که تو ازدواج از خانمها گرفته شده. این حرف درسته. ولی آیا حاضرید حقوق یکسان با طرف مقابل داشته باشید و مهریه و نفقه نداشته باشید؟ یعنی هزینه های خودتون با خودتون باشه. اگه بعد از ازدواج اموالی رو بدست بیارید اموالتون رو با طرف مقابل نصف کنید؟