2777
2789

فقط برا خدا رد کردم، هیچ ارتباطی بین من و متاهله و حتی مجرده تا حالا شکل نگرفته 

پسره خیلی دوستم داشت با اینکه متاهل بود

ومن فقط به احترام خدا و آقا ابالفضل کشیدم کنار 

حالا داداشه دشمنم شده 

حالا دلم شکسته 

داداشش میخواستم داداشش مجرده 

داداشه بهم پیام نمیده دریغ از یه پیام 

متاهله درخواست داد فقط بخاطر خدا رد کردم بخاطر خانمش که زحمت کشه بخاطر بچه هاش 

حالا دارم گریه میکنم چرا مجرتا دوستم نداره 

ترا ابالفضل از ته دلتون دعا کنید مجرده قسمتم بشه 

ترا خدا خدا ترا خدا کمکم کن 

ترا ابالفضل دعا کنید خدا مهر منو تو دل مجرده بندازه برای همیشه یا ابالفضل ترا خدا دعام کنید دلم شکسته 

ترا خدا کمکم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون خدا یکی بهترو برات کنار گذاشته.

همون ابالفضلی که اسمشو آوردی هواتو داره. 

جا نزن و ناامید نشو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

عزیزم خانواده سمی هستن مشخصه همون بهتر که درست نشه

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

اینا خانواده مشکل داری هستن...این هزاررررربارازشون دور شو

اگه چشامو ببینی از صبحی دارم گریه میکنم چون مجرده رو دوست دارم اینو بفهم چرا نمیفهمی خدایا کمکم کن حالم بده 

اگه چشامو ببینی از صبحی دارم گریه میکنم چون مجرده رو دوست دارم اینو بفهم چرا نمیفهمی خدایا کمکم کن ح ...

فهميدم والاااااا

خب اونم باید علاقه متقابل داشته باشه

الان نداره....داداشش رو انداخته جلو

مجرده که گفتی چشمش دنبال زن داداشش هستای خدامواظب خودت باش

نیست شاید در حد حرف باشه مشکل من اینه دوستم نداره مشکل من اینه خدا مهر منو باید تو دلش بندازه که نمیندازه دوساله دارم التماس خدا میکنن 

من مجردا رو میخوام خواستگارم همه رو رد کردم

خب اشتباه میکنی، عشق یکطرفه مرگه مرگ. چرا میخای بمیری؟ لیاقتت همینه؟ خواستگارای خوبت رو بخاطر اون لندهور رد نکن . همین نصیحت خواهرانه من به شماست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فهميدم والااااااخب اونم باید علاقه متقابل داشته باشهالان نداره....داداشش رو انداخته جلو

برای چی داداشش انداخته جلو؟ 

میدونم کار مجرده هست که داداشش انداخته جلو ولی نمیدونم چرا داداشه خداست بیاد جلو؟ چرا مجرده نمیاد