2777
2789

مادرم چند ماهه ازدواج کرده( شصت و خرده ای سالشه) برادرام مخالف بودن تا جایی که مامانم یواشکی عقد کرد وقتی فهمیدن از خونه پدریم گفتن باید بره بیرون ی ذره از وسایل خونه هم نداشتن ببره مادرم و شوهرش رفتن خونه پدر بزرگم ی مدت( صدای دایی  و خاله هام بلند شدبه  نشانه ی اعتراض) ..داداشام خونه پدریمونو فروختن سه دونگش به نامش بود به زور ازش امضا گرفتن بخشید فقط یک هشتم بهش دادن که میشه تقریبا ۲۰۰ مبلیون با دویست مبلیون رفته ی خونه ۴۰ متری رهن کرده اثاثم بین خودشون تقسیم‌کردن و فروختن مامان بدبختم چند تیکه موکت و ی فرش کهنه از مادر بزرگم گرفته با ی اجاق داغون و ی یخچال دست دوم هم خریده داره زندگی می‌کنه امروز رفتم خونش دلم براش کباب شد این همه سال زندگی کرده این حقش نبود سر پیری خدا ازشون نگذره داداشای بی وجدانم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز بهشون نگو داداش 💔

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شوهرش داماد سرخونه بود؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

کار داداشتات اشتباه بوده با شکایت کنه 

این مردی که ازدواج کرده باهاش یعنی هیچی نداره از خودش

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

ببخشینا مادرتون اشتباه کرده ۳دونگی ک بنامش بوده رو داده الانم این اتفاق حقشه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

شوهر مامنت خونه ماشین نداره ؟ 

چطور مامنت با این شرایط حاضر شد ازدواج کنه؟

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...