2777
2789

با شوهرم سه ساله ازدواج کردم و بچه هم ندارم خداروشکر با خانواده اش تو یه ساختمونیم بعد یه مادر بدذاتی داره که حد ندارن و خانواده درست حسابی نیستن و روان سالمی ندارن و احتمال صددرصد  اختلال خودشیفته دارن و مغزشون اصلا مریضه بعد دائما شوهرم و خانوادش شدن باعث آزار روح و روان من دائما مرد گنده سر یه موضوع کوچیک قهر طولانی راه میندازه تا من نرم چند سال هم طول بکشه نمیاد می‌زاره می‌ره تو مدت قهر خونه نمیاد بعد تا الان تحمل کردم بخاطر شرایطم پدرو مادرم فوت شدن و شهر غربتم و کس و کار و حامی هم ندارم ولی الان به جایی رسیدم میگم جدا بشم حتی اگه تو کوچه بمونم و سر گرسنه بزارم زمین الان چند روز پیش باز شوهرم قهر کرد سر یه موضوع کوچیک و چقدر به من بی احترامی کرد که اره من زحمت میکشم و لیاقت نداری و چیز میز میخرم برای خونه و منت میزاشت بعد چیزی هم نمیخره چند ماه یبار گوشت و تمام پولش رو می‌ریزه شکم خانوادش خلاصه گذاشت رفت خونه مادرش لباسشم برد بعد نموند اونجا گذاشت رفت نمی‌دونم کجا بعد چند روز دیروز اومده یه گونی برنج خرید با ماکارونی و سویا منم بردم گذاشتم رو پله جلو در خونه مادرش بعد دیدم ظهر اومده باز وسیله خریده برنج و ماکارونی هم دوباره آورده تو خونه منم دست نزدم و آنقدر ناراحتم چند روزه یه مقدار پول داشتم تو کارتم باهاش برنج خرید و ماست همون میخورم و دلم نمی‌خواد اصلا برم سمت وسایلی که خریده بعد واقعا موندم چیکار کنم خسته شدم 

چن سالتونه؟ 

ی سوال میدونم جاش نیس ولی چرا بله دادی ؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒اگر چشمت به امضام افتاد و عزیز فوت کرده داشتی بهم بگو براش فاتحه بخونم یا صلوات بفرستم یا آیه الکرسی بخونم .  🥰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم کارت اشتباه وقتی میارن نباید ببری جایی اون برای خونه خودتون میاره نه مادرش اینا قهر کنه با برنج وماست ی وعده ای بقیه اش نمیشه اینطوری باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انگار اومده اشتی کنه کمی خودتو براش بگیر ببین چی میشه خانوادشم خیلی نامردن که به پسرشون نمیگن زن و چرا تنها میزاری میری و کجا میری  تا خونتونو عوض نکنی اوضاع همینه 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

عزیزم این چه روش زندگیه؟

منم ۲۱ ساله با خانوادهدی شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنم،،با پدرشوهرو مادر شوهرو خواهر شوهرا و برادر شوهر چی کار داری

تو زندگی خودتو داری ،یعنی چی که شوهرت قهر میکنه و میره طبقه ی مادرشوهرت اینا؟؟؟

زندگیتو بساز.....

عزیزم این چه روش زندگیه؟منم ۲۱ ساله با خانوادهدی شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنم،،با پدرشوهرو مادر شوه ...

کلا وقتی با خانواده ی شوهر یکجا زندگی میکنی،،،،همه جوره مشکل هست....حداقل شوهرتو بکش تو زمین خودت

اینستا داری؟ اگه داری پیج بانوی روانشناس رو سرچ کن البته به اینگلیسی یعنی پشمات میریزه بهم اعتماد کن جواب کلی از سوالاتت را بدست میاری بدجوری رو زندگیت تاثیر میزاره هیچ کس مثل من از این اختلال ضربه نخورده بهم اعتماد کن اصلا سرچ هم. کنی خودشیفته کلی واست پیج اینا میاد  

سوالت خیلی خصوصی نیس؟

عزیزم خصوصی هم باشه میگه خصوصیه و جواب نمیده 

لازم نیس نخود بشیم برا هر آشی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒اگر چشمت به امضام افتاد و عزیز فوت کرده داشتی بهم بگو براش فاتحه بخونم یا صلوات بفرستم یا آیه الکرسی بخونم .  🥰