2777
2789

ما یه مغازه داریم توی یه خیابون شلوغ که روبه روش همش بوتیک و پوشاکی هست کنارش یه دونه کفش فروشی و یه دوچرخه فروشی و سوپری و سیسمونی اینا 

بعد چ کسب کاری راه بندازیم سود داره

یه مغازه ۱۲ متری هست تقریبا با یه انباری که یه در به مغازه داره بعد این انباری بزرگه تقریبا نمی دونم چند متره

شوهرم میگه خانه بازی خوبه 

پیشنهاد دیگه ای ندارین؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه خوب نیس اخه روبه روش همش لباسه چ کودک چ بزرگسال

من فروشنده بودم کودک کار کردم کلن پوشاک دیگه خوب نیست حتی اگر مرکز شهر باشی یا بالاشهر مردم خیلی دیگه وسعشون  نمیرسه نه تنها اینا دستم زیاد شده اما شما برو تو کار فست فود و غذا مردم از شکمشون نمیگزرن 

فقط خوراکی فروشیابمیوه فروشی و قهوه چون خرید میکنن خسته میشن

اره اینم خوبه چون کلا خیابانی هست که همه چی داره و تقریبا جز خیابان های اصلی شهر هست خوراکی خوبه 

فست و بود فعلا جز اولیت هامون هست

هیچی مثل فست فودی نمیشه، متراژ انبارو اندازه بگیرید  ببینید میتونید انبارو بزارید برای پخت ،برید انبارو نگا کنین ببین چند متره آیا میشه کانال و هود گذاشت یا نه؟ اون ۱۲مترم صندلی بچینین چون معلومه جای پر رفت و امدم هست خیلی اوکیه‌. با افراد زیادیم مشورت کنین