2777
2789

سلام

دوستان کسی از شما خودش یا اطرافیانش تجربه درمان ناباروری با دکتر شهرزاد انصاری داشتید؟ میشه لطفت تجربیاتتونو اینجا بگین 

هر دکتری میخای بری فقط فوق تخصص برو

قبلا تحت درمان بودم دوبار انتقال داشتم منفی شد

خیلیا دکتر شهرزاد انصاری رو معرفی کردن این دفعه میخوام برم پیش اون گفتم بازم یه تحقیقی بکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من به نظرم باید بریم پیش بهترین ها....من این بار اگر دوباره شروع میکنم میرم یا نصر یا عارفی

مشکل اینجاست خیلی از دکترا از جمله دکتر قبلی خودم توی اینترنت و اینستاگرام انقد سر و صدا کردن آدم فکر میکنه چقدر عالین، من توس کل دوران قبلی درمان هر کی توی مطب یا مرکز بود همه از اینستاگرام اومده بودن همه هم یا بار اولشون بود یا در حال انجام مراحل آی وی اف بودن.

برای همین دیدم دیگه نمیشه به اینترنت و تبلیغ ها اعتماد کرد .

حالا این دکتر شهرزاد انصاری هم چند نفر از دوستان معرفی کردن که جوابدهیش رو و یک پزشک زنان. دیگه واقعا نمیدونم کی و کجارو انتخاب کنیم 😐

آره اینم هست امیدوارم که پیش هر دکتری رفتی زوده زود باردار بشی عزیزم

ممنونم عزیزم به همچنین 

واقعا راه خسته کننده ایه 

ما دیگه نمیخواستیم ادامه بدیم اما گفتیم واسه آخرین بار هم تلاش کنیم

دوست من ۱۷ سال باردار نمیشد چقدر تو رؤیان ای وی اف کرد جواب نگرفت رفت پیش دکتر انصاری دومین انتقال دوقلو باردار شد ماشاالله هزار ماشاالله الان بچه هاش نزدیک سه سالشونه 

قبلا تحت درمان بودم دوبار انتقال داشتم منفی شدخیلیا دکتر شهرزاد انصاری رو معرفی کردن این دفعه میخوام ...

فقط مشکلش اینجاس اخلاق نداره و نمیشه زیاد ازش سوال بپرسی اگه سؤال بپرسی هم هر کدوم صلاح بدونه جواب میده اینجور که دوستم می‌گفت 

ممنونم عزیزم به همچنین واقعا راه خسته کننده ایه ما دیگه نمیخواستیم ادامه بدیم اما گفتیم واسه آخرین ب ...

والا تاپیکای اینجا بهتر کمکت میکنه

من رویان رفتم

ابن سینا

بیتک طرازی و بیمارستان ابان

صاحب کشاف و کلینیک امید

بینشون طرازی یه چیزایی بلد بود ولی بنظرم پروتکلش بر اساس نتیجه گرفتن نبود و بیشتر دنبال پول کندن از مریض بود. 

وقتی فهمید منم سرم میشه و دکترم، یکم بررسیش رو بیشتر کرد ولی در عمل اونجوری که باید بررسی نکرد.

منم رها کردم. دلم میخواست میرفتم پیش نصر ولی نرفتم. تحمل شرایط روحیش رو نداشتم

نوشتن راجع به روند درمانم، واسم سخته.

شاید یه روزی کاملشو نوشتم. 

حقیقتا هیچ مرکز یا پزشکی کامل شرایط تون رو بررسی نمیکنه. یه چنتاiui الکی واستون انجام میدن. بعدم چنتا ivf بدون بررسی. اوناییم که جواب میگیرن واقعا شانسیه واغلب یه چندباری تلاشهای بیهوده کردن.

دوست من ۱۷ سال باردار نمیشد چقدر تو رؤیان ای وی اف کرد جواب نگرفت رفت پیش دکتر انصاری دومین انتقال د ...

ممنون عزیزم 

یعنی همین شهرزاد انصاری؟ 

منم یک جلسه رفتم بله دقیقا زیاد صحبت نمی کردن 

فعلا یک سری چکاپ برای هر دومون نوشتن باید بریم تا ببینیم چی میشه.