2777
2789

اگه خوندی که دیگه استرس نداشته باش بعد شب کامل حتما بخواب نصف گرفتن نمره چیزایی که. خوندی خوابه، صبحم با ارامش برو امتحان بده من امتحانی که فک میکردم سخته رو خوب خوابیدم مسلطم شدم رفتم خوب شد😂🙏🏻

اگه خوندی که دیگه استرس نداشته باش بعد شب کامل حتما بخواب نصف گرفتن نمره چیزایی که. خوندی خوابه، صبح ...

امتحانمون اخه خوندنی نیست. عملیه و باید برم اونجا ارائه بدم. مربوط به دوره های TTC زبان هست. واسه همین استرس دارم

اگر ازمون کتبی بود اصلا استرس نداشتم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امتحانمون اخه خوندنی نیست. عملیه و باید برم اونجا ارائه بدم. مربوط به دوره های TTC زبان هست. واسه هم ...

نه عزیزم خودت چندبار جلو اینه کنفرانس بده ضعفایی که داشتیو بهتر بخون اونجام به بقیه نگاه نکن به یکی که مطمعنی نمیخنده🥹😂اخه ادم دوستاشو نگاه. میکنه برا مسخره بازی میخندن وگرنه منظورم نیست مسخره ان بقیه😂

نه عزیزم خودت چندبار جلو اینه کنفرانس بده ضعفایی که داشتیو بهتر بخون اونجام به بقیه نگاه نکن به یکی ...

اره وای اینقدر استرس دارم که دست و دلم به تایپ کردن هم نمیره😂😂😂 لطفا دعا کن برام