2777
2789

هر موقع پول خواستم گف نمک نشناس نمیبینی چک دارم بدهی دارم وام دارم.پول اضافی ندارم ب قرو فر تو بدم من برم از صب تا بوق سگ کار کنم بدم بتو دماغتو عمل کنی.درصورتی ک تو این هشت نه سال جمعن ده میلیونم ب من پول خرج نکرده هرسریم بزور طلاهامو ازم گرفته فروخته.مگ ی مرد برا زنش کار نمیکنه.حالا برا خودش هر چن روز میره کفشو لباس میخره هفته ای چنبارم تو کافه ها و رستورانا وله باشگاهام میره هیچی نباشه هفته ای چقدم خرج باشگاه وقرص و امپولاشع.بعد من یا قسطی لباس میخرم یا تاناکورا میپوشم الان سه تا دندون خراب دارم ـحقوقشم بد نیس 35تومن یعنی از اون همه پول هیچی ب من نمیرسه بخدا شوهرای مردم با 15تومن حقوق زناشون چ تیپ و استایلای میزنن ابرو کاشتن دماغ عمل کردن میگم پس اونا چطوری زندگی میکنن هرسری ی دویست سبصد تومن میزاره رو اپن پول خوراکی بچه ام نمیشه تا اعتراض میکنم میخواد پارم کنه میگه دیگ برات چیکار کنم تاحالا یبارمنو مسافرت نبرده خیانت میکنه کتک میزنه هیی کدومو بگم واقعن دیگ نمیکشم غرورم داره له میشه.پیشنهادی داری من چیکار کنم فعلن شرایط طلاق ندارم دخترم کوچیکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ماهی یه تومن میده..یه قرص رفتم بخرم میگن ۳۰۰ بهشم میگم میگه خوب میخریدی نمیگه این یه تومن چی میشه .. بقیه شم نمیدونم چیکار میکنه حرفم میزنم کاری میکنه سکوت کنم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دوست بودیم

خب دیگه بدتر باز اگه سنتی بودی میگفتم خیلی وقت برای شناخت نداشتی

ولی توی دوستی که قشنگ میتونی بفهمی طرف خسیسه یانه چه مقدار اهل اهمیت دادن به زنه برنامش برای خرج و مخارج زندگی چطوریه 

ازمیزان خرجی هم که تو دوره دوستی برات میکنه هم باز تاحدی به این چیزا میشه پی برد

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

خودت عادتش دادی مثل من 

حالام دیر نشده کم کم عادتش بده برات خرج کنه 

طلاقم نیاز نیست والا وقتی میشه با زبون حلش کرد 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

شوهر من ۱۵تومنم نمیگیره وای از روزی که باهاش آشنا شدم همیشه گفته قسط دارم هنوزم میگه..البته داره نه اینکه دروغ بگه خرج خونه می‌کنه ب بچه ها میرسه ولی خیلی یخه مغروره پول تو جیبی سالی یکبارم نمیده مثلا اگه بچه عیدی بگیره میگه خب دیگه تو پول داری کلا یه وقتا میگه بده من باورت میشه..مثلا یک میلیون پول دست منو ده ملیون میبینه و تا پایان سال هر وقت بگم پول میگه داری که...

خودت عادتش دادی مثل من حالام دیر نشده کم کم عادتش بده برات خرج کنه طلاقم نیاز نیست والا وقتی میشه با ...

نمیده میدونی انگار زورش میاد ب من خرج کنه میگه تا لنگ ظهر لم میدی پیش بخاری من پولامو بدم بتو