2777
2789
عنوان

رابطه دوستم با یه مرد متاهل

237 بازدید | 21 پست

بچه ها یه دوست دارم همسن خودمه 21 سالشه. توی اینستا یه مردی فالوش کرد دوستمم بک داد. این مرده هر روز از بچش استوری میزاشت، یه پسر خیلی کیوت و بامزه داشت که زال بود. دوستمم همیشه ریپلای میکرد چقدر بچت بانمکه و بامزست.  اونم گفت قابل تو نداره بیا ببرش برای خودت  دوستمم گفت پسرت داماد ایندمه با کلی ایموجی خنده. ولی مرده حرف عجیبی زد. برگشت گفت نمیشه بجای پسرم، من داماد ایندتون باشم؟ 

دوستم با این اقا تا صبح حرف زدن و دوستم میخواست بدونه دلیل اینکه مرده این حرف رو زده چیه واسه همین ازش پرسید مگه با زنت مشکل داری؟  مگه دوسش نداری؟ 

خلاصه مرده گفت شمارتو بده تا بهت بگم ماجرای زنمو... 

دوستم شمارشو داد، توی واتساپ بحث رو ادامه دادن. مرده برگشت گفت زنم سرطان رحم داره😂 چقدرم سرطان زیاد شده. دوستمم فهمید منظور بد داره بلاکش کرد. حالا عذاب وجدان داره که خیانت بوده کارشون یا نه؟؟؟ 

دوستم یکم سادست. نمیدونسته مرده قصد بدی داره. نظرتون چیه؟  کارش بد بوده؟ 

اصلا چرا پرسیده مگه زنت رو دوست نداری 

که چی اخه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ریدم تو دهن مرده اول بخاطر اینکه بچشو برا یه هر جایی کوچیک کرده گفته قابل نداره دوم برا زنش اکل بد ز ...

عزیزم تو بابای منی یا مامان منی که ازت بترسم

خودم بودم میگفتم خودمم مثلا ملت اینجا چیکارمن

هرمشکلی داشتم واضح توی بقیه تاپیکام گفتم