2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم من برای عید می‌خوام موهامو کراتین کنم بعدش لایت کنم میشه اینطوری یانه 

چون سال پیش برای سالگرد ازدواج اول موهامو هایلایت کردن یه لایت خیلی خوشگل در اومد بعد به هفته ک کراتین کردن موهامو چند درجه روشن شد 

سلام عزیزم من برای عید می‌خوام موهامو کراتین کنم بعدش لایت کنم میشه اینطوری یانه چون سال پیش برای سا ...

من از کراتین کارم شنیدم بعد از یک ماه میشه رنگ انجام داد ولی صبر کن ایشونم جواب بده ،چون رنگ کار بهتر میدونه

خدا خیرت بده . من موهامو چند روز پیش دودی ۱۰ زدم . شقیقه هام سفیده. رنگ نگرفتن. الان چی بزنم روشون که هم موهام بد رنگ نشن هم سفیدیارو بگیره. دوسدارم یکم‌روشن شن. و قرمزو نارنجی نشن

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
موهای سفید ک درصد زیادی دارن چجوری سفیدیشو بگیریم؟

عزیزم باید ی دور اکسیدان ۶درصد به موهات بزنی بعد با حوله پاک کنی و رنگ‌بزنی و برای پوشش رنگ سفیدی از رنگهای تیره استفاده کنید

یه رنگ مو هست که بعضی ها که خدادای بورن دارنش حالت دودی زیتونی تیرس ،بدون دکلره در میاد؟

همه‌رنگها روی موی بدون دکلره قهوه ای درمیاد بنابه مکثش قهوه ای روشن تر و یا قهوه ای تیره میشه اما قهوه ای

سلام عزیزم من برای عید می‌خوام موهامو کراتین کنم بعدش لایت کنم میشه اینطوری یانه چون سال پیش برای سا ...

عزیزم اگ کراتین کنین و بلافاصله رنگ کنین موهاتون مقاومت کمی میگیره و ممکنه کات بشه و به پایه هم نمیرسه  باید حداقل ۸ماه از کراتین گذشته باشه پس اگه کراتین کردین و بعد رنگ انتظار پایه بالا نداشته باشید اما بازم بستگی به مواد کراتین داره که خوب هست یا نه اگه مواد خوب استفاده کرده باشه ممکنه مقاومت مو خوب باشه و پایه خوب هم بده ولی درکل اول رنگ بعد کراتین