2777
2789

سلام مامانای عزیز

من چند روزِ تلاش میکنم سنجش کلاس اول ثبت نام کنم برای پسرم ولی قسمت پیش ثبت نام غیر فعاله

پشتیبانی هم پاسخگو نیست!

کل سال سایت باز نیست . یه زمان خاصی باز میشه و از طرف مدرسه بهتون اعلام میکنن که همون موقع برید ثبت نام کنید

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کل سال سایت باز نیست . یه زمان خاصی باز میشه و از طرف مدرسه بهتون اعلام میکنن که همون موقع برید ثبت ...

از طرف کدوم مدرسه!

پیش ثبتنام برای سنجش کلاس اول تازه ما مدارس مد نظرمونو انتخاب میکنیم 

ثبت نام سنجش کلاس اول از مهر شروع میشه و سایت بازه تا اردیبهشت 

پس چرا من پریروز ثبت نام کردم؟

واقعا؟ چه روزی انتخاب کردید ؟ پرنشده هنوز پایگاه های سنجش؟

با پنل خودتون یا همسرتون؟

من هم با پنل خودم وارد شدم هم پنل همسرم میزنه این سرویس غیر فعاله

بچه شما نیمه اولِ یا دوم؟

واقعا؟ چه روزی انتخاب کردید ؟ پرنشده هنوز پایگاه های سنجش؟با پنل خودتون یا همسرتون؟من هم با پنل خودم ...

با پنل خودم فردا نوبت گرفتم نه حتی زده بود ۶ تا جای حالی داره.

بعد اینم بگم مربی پیش دبستانیشون حدود یه ماه پیش گفته بود که سایت باز شده برای ثبت نام و لینکش رو هم فرستاده بود قبلش کع ازش پرسیده بودم برای ثبت نام گفته بود سایت باز شه خبرتون میکنم.

دخترم مهر ۹۷.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با پنل خودم فردا نوبت گرفتم نه حتی زده بود ۶ تا جای حالی داره.بعد اینم بگم مربی پیش دبستانیشون حدود ...

خب سایت باز بشه برای همه باز میشه

تو پیش دبستانی پسرم خیلیا ثبت نام کردم

پسر من نیمه اولِ؛متولد اردیبهشت ۹۸

ممکنه بخاطر اینکه هموز ۶ سالش پرنشده برام غیر فعاله؟

خب سایت باز بشه برای همه باز میشهتو پیش دبستانی پسرم خیلیا ثبت نام کردمپسر من نیمه اولِ؛متولد اردیبه ...

نمیدونم پسر خواهرشوهرم مرداد ۹۸ ثبت نام کرده.

میخوای یه سر برو کافی نت ببین چه طوریه.

بعد به ما گفتن تا آخر بهمن بیشتر وقت برای سنجش نداریم.

نمیدونم پسر خواهرشوهرم مرداد ۹۸ ثبت نام کرده.میخوای یه سر برو کافی نت ببین چه طوریه.بعد به ما گفتن ت ...

ممنونم از راهنماییت

سعی میکنم با پشتیبانی تماس بگیرم

چون از دیروز چندتا مرور گر عوض کردم ،با لپ تاپ و گوشی وارد شدم ، فکر نکنم برم کافینت بتونن کاری کنن

از طرف کدوم مدرسه!پیش ثبتنام برای سنجش کلاس اول تازه ما مدارس مد نظرمونو انتخاب میکنیم ثبت نام سنجش ...

والا من چون پسرم پیش دبستانی رو هم همین مدرسه خودش رفته بود ، توی کانال مدرسه عضو بودم و خودشون اعلام میکردن که مثلا الان سایت برای سنجش باز شده و برید ثبت نام کنید . منم همون تایمی که گفتن ، رفتم و ثبت نام کردم . 

حالا شما یکی دو روز صبر کن و دوباره امتحان کن ، شاید سیستم قاطی کرده ، درست بشه بعدا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ممنونم از راهنماییتسعی میکنم با پشتیبانی تماس بگیرمچون از دیروز چندتا مرور گر عوض کردم ،با لپ تاپ و ...

خواهش میکنم گلم.

//sirat2.csdeo.ir/login

عزیز من توی این سایت رفتم شما هم تو این میرید؟

نه سایت مای مدیو میرماین ثایت چیه؟ من اصلا رمز عبور این سایتو ندارم🫠

اینو خود معلم پیش دبستانی دخترم برامون فرستاد.

و یه دفترچه راهنما هم برای ثبت نامش بود.

به نظرم فردا از خانومشون بپرس ببین چی میگه

نه سایت مای مدیو میرماین ثایت چیه؟ من اصلا رمز عبور این سایتو ندارم🫠

سلام عزیزم لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنید راجب کیت تخمک گذاری سوال داشتم ماشالله خیلی باتجربه هستید 👏👌

دو تا خواسته خیلی بزرگ و مهم دارم که شب و روز بهشون فکر میکنم خواهش میکنم با دلهای پاکتون برام دعا کنید که رقم بخوره برام انشالله با توکل به خدا 🌹🌹🌹🙏🙏🙏