2777
2789
عنوان

یه چی بگید که حال دلم خوب شه

221 بازدید | 22 پست

ناراحتم و نمیتونم  سر صدا بپا کنمفریاد بزنم بگم بابو حق با منه بس کنید  فقط توقلبم غصه میخورم🥺

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

حق باتو بنویس رو کاغذ بعد اتیش بزن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ندا م ک یهت یگم 

منم خودم امشب حسابی گرد خاک به پا کردم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

خدا کنم جواب بده من دختر پر شدر نشاطیم ها ولی الان در این ساعت قلبم مچالست

خدا رو ازته دل صدا کن

تو ماه عزیزی هستیم به صاحب این ماه متوسل شو خدا ارامش و بهت میده مطمئن باش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
هیییی روزگار هووووووف حال دلت خوب شه

ممنون🌹

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

ایشاللله😍

تو قوی تراز اونی هستی که فکرشو میکنی اگر قوی نبودی در جسم یک زن نبودی😍😍

تو از پس این روزا برمیای مطمئنم به خودت اعتماد کن به خدا توکل

تو قوی تراز اونی هستی که فکرشو میکنی اگر قوی نبودی در جسم یک زن نبودی😍😍تو از پس این روزا برمیای مط ...

اره مطمئنم ولی الان یه دل گرمی میخاستم که دوباره شروع کنم تو بودی  دختر قشنگم

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤