2777
2789

ما ب جنوب نزدیکیم چهار پنج ساعت نهایت شش ساعت با ماشین راه هست تا جنوب

دیروز یکم حوصلم سر رفته بود زدیم ب جاده شوهرم می‌گفت الا بلا شناسنامه ها باهامه پولم هست پایه باش بریم سفر الان گفتم عزيزم من دارو نياوردم همین لباس تنمع بزور راضیش کردم برگردیم 

حالا هم گیر داده قبل عید بریم سفر

من خودم نظرم هست دوم سوم فروردين بریم

چون الان خرید عید هست 

خونه تکونی و کلاسامم هست اصلا وقت سفر ندارم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همینارو بهش بگو

گفتم میگه دلم سفر میخاد نمیتونم طاقت بیارم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷

ول کن بابا خونه تکونی همیشه هستبرو اونجا برا خودت خرید کن

کلاسام میخام تا قبل فروردين تموم بشه 

گفتم میگه دلم سفر میخاد نمیتونم طاقت بیارم

خب برو تو هید خیلی شلوغ میشه نمیشه خوب گشت تو ترافیک میمونید فقط اعصاب خوردیه ذوقشو کور نکن حتماک نباید تو عید برید سفر ک

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خب حالا قبل عید یا بعد خیلی فرق نمیکنه برید تازه تو عید خیلی شلوغه اصلا مسافرت نمیچسبه

شرایطش ندارم من روز 27 اسفند باید برم دکترم ببینه من رو داروهام عوض کنه برای 15 روز تعطیلی دارو جديد بده

ای خداااا 

پایه باش باهاش برو خوش بگذرون بگرد ، دنیا دیدن بهتر از حسرت خوردن ...

بخدا اینقدر دلم میخواست شوهرم عاشق سفر باشه بگه بیا بریم🥺 تا سر کوچه میریم از صدتا باید اجازه بگیریم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

تو عید جنوب فوقالعاده شلوغه و قیمت هتل و خونه و غذا چندبرابر

بنظرت تو عید برای سع شب هتل 15 تومن کافیه؟ 

وا ملت بد تر از شوهرتن انگار طرف هر وقت گفت باید همه زندگیو ول کنی

بهش بگو عزیزم من برنامه دارم برای این مدتم بعد از سبک شدن کارای من بریم که بهم خوش بگذره با خیال راحت بیام 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚