2777
2789
عنوان

نی نی سایت سرزمین عجایبه

133 بازدید | 20 پست

اگه تاپیک بزنی بگی مانتو خریدم 3 تومن 4 تومن میگن وای پز میدی خدا ذلیلت کنه چرا جار میزنی مردم ندارند از کجا میاری 

اما اگه تاپیک بزنی 5 میلیون هدیه گرفتم میگن واه 5 تومن پول زیادی نیست تاپیک زدن داشت 

کلا بر خلاف استارتر نظر میدن و عرض اندام میکنن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مانتو 5 تومنی قابل هضمه ،،،

کفش 80 میلیونی و حقوق شوهر 1 میلیاردی فانتزیه ذهنه 

ای با جنون باطن خود در درون خویش.یک عمر پرسه در پس لیلا زده رفیق .در پی عشق نگردی که عشق نیز انگار منقرض شده با نسل ما رفیق .

مانتو 5 تومنی قابل هضمه ،،،کفش 80 میلیونی و حقوق شوهر 1 میلیاردی فانتزیه ذهنه

خب واقعا هست مشاغل آزاد زیادی میلیاردی در آمد دارن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🥰  برام صلوات بفرستید😘    به هیچ عنوان بد کشورمون رو نگیم در هر شرایطی 🇮🇷

جالبه همون کاربری هم که داره تو همون تاپیک مانتوی سه تومنی نظر میده و میگه واه دیگه سه تومن پولیه من یه مانتو خریدم ماه پیش پنج تومن تو تاپیکایی هم که میزنن میگن نون نداریم بخوریم میاد میگه به خدا منم یه ساله لباس نخریدم غذا نداریم بخوریم و فلان

خودم همچین کاربری رو دیدم تو این سایت اصلا آدم میمونه کدوم حرفشو باور کنه 😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب واقعا هست مشاغل آزاد زیادی میلیاردی در آمد دارن

اها ما ک ندیدیم انشاالله که همینجوریه

ای با جنون باطن خود در درون خویش.یک عمر پرسه در پس لیلا زده رفیق .در پی عشق نگردی که عشق نیز انگار منقرض شده با نسل ما رفیق .

اها ما ک ندیدیم انشاالله که همینجوریه

نمایشگاه ماشین بنگاه املاک

طلا فروشی اینا همه درآمد زیادی دارند

واقعا از ته دل؟

آره واقعا از ته دل 

خیلی هم نفرینم زود میگیره یه بار یکی گفت تو موندی خونه بابات کی خواستگارت میشه تو تک تک موهات سفید میشه 

از حرف من که گفتم خواستگارای مناسبی ندارم سواستفاده کرد من همش ۲۱ سالمه نمی‌دونستم بعضی از آدمای کم ظرفیتی وجود داره که نباید هر حرفی بزنی جالبش اینه روز بعدش تاپیک زد ماشینش خراب شده