2777
2789

من ۱۹ سالمه خواهرم ۲۴ معلمه و مجرد

مثلا میگه بریم بیرون شام مهمونم یا باشگاه ثبت نامت کنم یا واسم لباس میخره آدم منت بذاری هم نیست خدایی

ولی یکم کنترل گره مثلا پولی که میده رو خودش میخواد بگه چه جوری خرج بشه منم بدم میاد کسی برام نظر بده

برای همین اصلاااا دوست ندارم هزینه ای اون برام بده حس خیلی بدی میگیرم نمیدونم چرا

مثلا یه پالتو خریده بود واسم الآن دوست ندارم بپوشمش😕

خواستم بدونم بقیم همینطورن؟

احسنت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والله نه نده بهتره اینطوری میخواد کنترات کنه که بدونه چی خریدی چکار کردی دلش به عنوان ی خواهر میشوزه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خواهرم ازم بزرگتره، برام زیاد کادو می‌خره 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ببین مثلا از پالتو خوشش اومده و چون دوستت داره دوست داره تو اونو بپوشی همین منم خواهرم برام خرج میکنه با اینکه شاغلم حتی پول تو جیبی هم به بچه هام میده باید از احساست آگاهش کنی و بهش بگی سلیقت این نیس

قبول میکنی؟بعد موقع استفادش راحتی؟

آره چرا قبول نکنم 

باهاش خیلی راحتم 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

والله نه نده بهتره اینطوری میخواد کنترات کنه که بدونه چی خریدی چکار کردی دلش به عنوان ی خواهر میشوزه

ببین مثلا میگه این کارو بکن واجب تره

یا نظر الکی

منم بیرون بودیم گفتم اصلا خودم میخرم تو برو اونور

دعوامون شد😂

احسنت