2777
2789
عنوان

بااین مادرشوهر چه کنم

172 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم حدودا ۸۰ سالشه خودش خونه داره و خب درماه پسراش نوبتی پیشش میمونن تا تنها نباشه ماه قبل گفت میام خونه شما 

تایمی که نوبت شوهرم بود اومد خونه ما یه روز گفت اره فکر میکنم عفونت دارم مدام دستشویی میرم و فلان دخترم منو برده دکتر ولی دارو درست حسابی نداده منم گفتم اره یه دکتر هست من رفتم خوب بوده و اینا یه چند روز بعد زنگ زد ک بیا منو ببر دکتر

ماهم بردیمش دکتر و دارو بهش داد چندروزی هم خونه ما موند طرز استفاده داروهاش هم یادش دادم رفت خونه دخترش یه دونه قرص داره هر دوازده ساعت باید بخوره ب من میگه تو زنگ بزن یادم بیار بخورم

منم روزی دوبار زنگ میزنم

مشکلم اینجاست هررر سری زنگ میزنم یه جوری طلبکارانه باهام حرف میزنه انگار نوکرشم

یا شبی میگفت تو دیشب به من نگفتی قرصم و بخورم گفتم پیش پسرت بودم بهت زنگ زدم چرا میگی نگفتی

یا از کوچکترین حرف من میخواد آتو بگیره بره شوهرم و پر کنه بندازه ب جونم

مثلا اون دفعه گفته بود چرا زنت به من نگفته برو حمام من بیام کمرت و کیسه بکشم😶

شوهرم اومد با عذرخواهی و فلان گفت مادرم پیره ایرادگیره ایندفعه بهش بگو برو حمام کیسه بکشم

اینبار که اومد بهش گفتم قسم خدا و پیغمبر میخورد میگفت نمیخوام من که خارش ندارم

اصلا کلافم از دستش 

کاش دست از سر من برمیداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر خودته عزیزم

میدونم ولی مجبورم

شوهرم بچه ننه بود بشددددت الان یکممم درصدش کمتر شده ولی نمیتونم مخالفت کنم 

برادرشوهرام مثل شوهرم نیستن اونم هیچ انتظاری از جاریام نداره تازه خیییلی بیشتر از من دوستشون داره

والا اینقدری که من برا این کار انجام میدم دختراش محلش انجام نمیدن

چه پررومحل نده بیاد خونت عادتش میشهتوی نوبتش برو خونه خودشبهونه بیار دیگم زنگ نزن

ای خواهررر 

یکسااال اول زندگیم پیش من زندگی میکرد.زندگیم جهنم بود

الانم به شوهرم میگه طبقه بالای خونت و بساز من بیام اینجا

منم گفتم حق نداری همچین کاری کنی

برا دوستمون تو کامنتا توضیح دادم بخون

من پشت مادر خودم که جونم بهش وصله کیسه نکشیدم تا حالا حتی با مامان خودم خط قرمز دارم

بخدا منم پشت هیییچکس و کیسه نکشیدم کلا عادت نداریم ب کیسه کشیدن اینا کلا این مدلی هستن و عجیبش برام این بود رفته بود پیش شوهرم گله من که میگفتم میگفت نهههه لازم نیست و فلان خب این اگر نمیخاد دعوا راه بندازه هدفش چیه پس

میدونم ولی مجبورمشوهرم بچه ننه بود بشددددت الان یکممم درصدش کمتر شده ولی نمیتونم مخالفت کنم برادرشوه ...

من  زود ب زود تلفن می کردم احوالشو می پرسیدم ی بار بد صحبت کرد دیگه این عادتو گذاشتم کنار حساب بیاد دستش

مادرشوهرا محبت ببینن فکر می کنند مادر ناصردین شاه هستن

ی بارم بهم دستوری گفت فردا سر این موضوع زنگ بزن نزدم تمام

من زود ب زود تلفن می کردم احوالشو می پرسیدم ی بار بد صحبت کرد دیگه این عادتو گذاشتم کنار حساب بیاد ...

آخ دقیییقا همینه محبت زیادی بکنی فکر میکنن چه خبره

یکی دو روز دیگه داروش تموم میشه دیگه بهش زنگ نمیزنم

بازم میگم مقصر شوهرمم هست که خیلی بهش بها داده

والا این فقط برا من اینجوریه جونش برا جاری بزرگم درمیرهشانس منه

ای بابا من جاریمم دیوار به دیوار اونم مثل منه دوری ودوستی 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

ای بابا دوتا تاپیک بود راجب محبت به مادرشوهر قاطی کردمشون🤣🤣🤣

منم میخوام دوری و دوستی باشم نمیذاره

جدیدا هم بچم و بهونه کرده که دلم براش تنگ میشه میخوام بیام خونتون...دیوونه شدم دیگه

منم میخوام دوری و دوستی باشم نمیذارهجدیدا هم بچم و بهونه کرده که دلم براش تنگ میشه میخوام بیام خونتو ...

بهترین کار هروقت دل تنگ شد یه وعده برین خونه مادرشوهرت رفع دلتنگی کنید برگردین خونتون