رفتم داروخونه دارومو بگیرم گفت یکی از قلم های دارو رو از داروخونه دیگه ای گرفتی منم گفتم اره گفت از کجا گفتم از قائم گفت سلام بهش برسون و بقیه داروتو برو از همون جا بگیر اومدم بیرون شوهرم پرسید منم جریانو گفتم سریع از ماشین پیاده شد و رفت دعوا
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
واقعا ب داروخونه چه ربطی داره ک من نصف دارومو از کجا تهیه کردم چه ضرری براش داشت
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دیگه هیچوقت ب اون داروخونه نمیرم داروخونه بیمارستان افشار بود
دیگه هیچوقت ب اون داروخونه نمیرم داروخونه بیمارستان افشار بود
من بودم دهنشو سرویس میکردم هیچی نگفتی اومدی بیرون
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
نه من از جاهای دیگه گرفتم میدن بعضی از موقع ها شرکتی ک میخای ندارن
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
اون دارویی ک همه جاداره اون داروخونه گرفتی،برای داروی کمیاب رفتی داروخونه دومی،قطعا همینطورهتقصیر دا ...
نه اتفاقا داروی کمیاب رو از داروخونه اولی گرفتم بقیه رو لازم نداشتم اونموقع دارویی ک داروخونه افشار دست ب سرم کرد شربت سیتریزین بود ک تا رفتم اول پرسیدم گفت دارم بعد محسن رو دادم ک مثلا معطل نشم