2777
2789
عنوان

🚫بیاین از ازدواج منصرف کنید🚫

310 بازدید | 32 پست

من یه آدمی بودم که قبلا اصلا دوست نداشت ازدواج کنه و دوست داشت چند سال مجرد زندگی کنه / درس بخونه و با درس و شغلش حال کنه / سفر بره / رانندگی خفن و ماشین باز بشه / با دوستاش خوش باشه / ورزش کنه

حالا یه خواستگاری داشتم تو اون مدت همش خانواده نظر و فکر من رو جهت میدادن که ازدواج چیز خوبیه و ازدواج کن و پسره خوبیه و ...

و منم نظرم عوض شد؛ حالا که دیگه قسمت نشد بیان خواستگاری ولی فکر اون پسره و کلا ازدواج افتاد تو سر من ...

حالا بیاین پشیمان و دل زده ام کنید از ازدواج ؛ جوری که متنفر بشم از ازدواج فعلا 🙃

دوست داشتین تایپک های قبلیم رو بخونید به همین قضیه مربوطه ❤️

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی خودم از ازدواجم راضیم و تمام کارهایی که شما دلت میخواد مجردی اتمام بدین رو من با همراهی همسرم انجام دادم چرا باید از ازدواج منصرفت کنم؟  

اتفاقا اگر مورد خوبی براتون پیش اومد بعد از شناخت کافی حتما ازدواج کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم همینم از این که بعد از یه خواستگار امید به ازدواج دادم متنفرم . الان چند وقت گذشته حدودا دو ماه یکم سر عق اومدم اما هنوز امیدوار نیستم . 

هعی خودتو از ازدواج منصرف کن من این کار کردم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
اون چیزایی ک گفتی رو وقتی ازدواجم بکنی میتونی تجربه کنیا!

چمیدونم به خدا یه ساعت پیش تاپیک زدم میگفتم میخوام ازدواج کنم میگفتن برو درس بخون و برو سفر 

چرا میخواهی ازدواج کنی 

حالا اینجا میگن ازدواج کن 🤦🏻‍♀️😂

به خدا روانی شدم ؛ میشه لطفا تاپیک قبلیم رو بخونی و نظرت رو بگی واقعا کمکم میکنه ❤️🙃

اون چیزایی ک گفتی رو وقتی ازدواجم بکنی میتونی تجربه کنیا!

آره اینم هست ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

مطمعنن اگر خواستگار خوب داری خودتم. نمیتونی رد کنی.. اگر ادم درست سر راهت قرار بگیره ازدواج کنـ. کسی که اول خانواده اش و بعد خودش خوب باشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مسافرت و سفر مجردی حتی بعد از ازدواج هم هست اگر طرفت مطمعن باشه . مطمعن بودن هم از رفت‌وآمد ها معلوم میشه . 

ولی یه هم سفر خوب همیشه پیدا نمیشه 

اول که شرایط پسر رو بسنج اگه واقعا به دلت میشینه ازدواج کن.اخلاقشو بشناس.تنهایی سخته

شرایط پسره خوبه ؛ تایپک قبلیم رو میشه ببینید چون به اون مربوطه یکم طولانیه ولی ممنون میشم ببینید و نظرتون رو بگین 🙃❤️