🚫ببخشید طولانیه؛ ولی تو رو خدا بخونید چون نظرتون مهمه ❤️
یکی قرارد بود بیاد خواستگاری ام؛ اولش گفتم نه و من ازدواج نمیکنم (آخه از عکس پسره خوشم نیومد و فاصله سنی اش به نظرم زیاد بود ۱۰ سال؛ البته بعدش فهمیدم کمتره)
مامانم به واسطه گفت دخترم میگه من قصد ازدواج ندارم و سنم کمه و هنوز به اون بلوغ فکری کافی برای ازدواج نرسیدم
واسطه گفت نمیشه کنسل کرد دیگه قرار گذاشتیم، پسر خوبیه بزارین بیان شاید نظرتون عوض شد؛ گفت شما میخواهی ۴ سال دیگه وایسی دخترت یه کم بزرگتر بشه به یه پسر بد بدی ؟! خب الان دخترت رو به یه پسر خوب بده (من ۱۸ سالمه)
زنگ زدن گفتن پسره پاش شکسته و خواستگاری کنسل شد
قبل اینکه کنسل بشه من خوب فکرامو کردم و دیدم میتونم ازدواج کنم و از پس زندگی برمیام (و البته درس و کار هم کنارش خواهم داشت)
شرایط آقا پسر مورد تایید خانواده است ؛ تازه هم یه حس خوب و آرامش پیدا میکنم هم زندگی ام سر و سامان میگیره و امنیت هم دارم و سفر و تفریحم هم با کسی که دوستش دارم به راه میشه (البته باید چندوقت رفت و آمد کرد تا ببینیم چجور آدمهایی هستن و اصلا مناسب هستیم یا نه)
من اینو میدونم که زندگی همش تفریح و اینا هم نیست و یه جاهایی بالا و پایین زیاد داره ولی توانایی جمع کردن یه زندگی رو دارم و فقط واسه این میگفتم نه چون واقعا کارهای خونه به خصوص آشپزی برام سخت بود... (چون نسبت به هم سن و سالام هم پخته تر هستم هم مستقل تر)
البته اینم بگم من واقعا روم نمیشه به مامانم بگم که راضی ام و شرایط ازدواج رو دارم؛ چون تو این مدت خیلی گفتم من نمیخوام شوهر کنم و مگه مجردی چشه و حالا اگر شوهر نبود مجرد میمونم و حتی اولش راضی نبودم پسره بیاد
●الان به نظرتون ممکنه بعدا دوباره بیاد ؟!
ممکنه هم بگن شاید خیری توش بوده که پاش شکسته و دیگه نیان
الان مامانم زنگ بزنه به واسطه یا نه دیگه ؟! منتظر بشه شاید خودش تماس بگیره ؟! یا زنگ بزنه چی بگه؟!
الان زشت نیست مامانم به واسطه بگه دخترم فکرش کرده و دیده شرایطش رو داره و اگر خانواده پسر مایل بودن بعد از اینکه حالش خوب شد تشریف بیارین ؟! یا دیگه نگه ؟!
من اولش خیلی مخالف بودم ولی بعدش فکر کردم دیدم اوکیه؛ چون پدرم هم فوت کرده مادرم میترسه خدایی نکرده اتفاقی بیفته براش و اونموقع یا مجرد میمونم یا با یه پسر عوضی ازدواج کنم و زندگی ام خراب بشه
من واقعا میخوام با یه پسر خوب ازدواج کنم تو این دوره زمانه هم که دیگه پسرا زن نمیگیرن ؛همه دوست دختر دوست پسرن با ازدواج نمیکنن و تو یه خونه فقط زندگی میکنن اونجوری پسر هیچ تعهدی نداره
منم اهل این چیزا نیستم