2777
2789

🚫ببخشید طولانیه؛ ولی تو رو خدا بخونید چون نظرتون مهمه ❤️

یکی قرارد بود بیاد خواستگاری ام؛ اولش گفتم نه و من ازدواج نمیکنم (آخه از عکس پسره خوشم نیومد و فاصله سنی اش به نظرم زیاد بود ۱۰ سال؛ البته بعدش فهمیدم کمتره)

مامانم به واسطه گفت دخترم میگه من قصد ازدواج ندارم و سنم کمه و هنوز به اون بلوغ فکری کافی برای ازدواج نرسیدم

واسطه گفت نمیشه کنسل کرد دیگه قرار گذاشتیم، پسر خوبیه بزارین بیان شاید نظرتون عوض شد؛ گفت شما میخواهی ۴ سال دیگه وایسی دخترت یه کم بزرگتر بشه به یه پسر بد بدی ؟! خب الان دخترت رو به یه پسر خوب بده (من ۱۸ سالمه)

زنگ زدن گفتن پسره پاش شکسته و خواستگاری کنسل شد

قبل اینکه کنسل بشه من خوب فکرامو کردم و دیدم میتونم ازدواج کنم و از پس زندگی برمیام‌ (و البته درس و کار هم کنارش خواهم داشت)

شرایط آقا پسر مورد تایید خانواده است ؛ تازه هم یه حس خوب و آرامش پیدا میکنم هم زندگی ام سر و سامان میگیره و امنیت هم دارم و سفر و تفریحم هم با کسی که دوستش دارم به راه میشه (البته باید چندوقت رفت و آمد کرد تا ببینیم چجور آدمهایی هستن و اصلا مناسب هستیم یا نه)

من اینو میدونم که زندگی همش تفریح و اینا هم نیست و یه جاهایی بالا و پایین زیاد داره ولی توانایی جمع کردن یه زندگی رو دارم و فقط واسه این میگفتم نه چون واقعا کارهای خونه به خصوص آشپزی برام سخت بود... (چون نسبت به هم سن و سالام هم پخته تر هستم هم مستقل تر)

البته اینم بگم من واقعا روم نمیشه به مامانم بگم که راضی ام و شرایط ازدواج رو دارم؛ چون تو این مدت خیلی گفتم من نمیخوام شوهر کنم و مگه مجردی چشه و حالا اگر شوهر نبود مجرد میمونم و حتی اولش راضی نبودم پسره بیاد 

●الان به نظرتون ممکنه بعدا دوباره بیاد ؟!

ممکنه هم بگن شاید خیری توش بوده که پاش شکسته و دیگه نیان 

الان مامانم زنگ بزنه به واسطه یا نه دیگه ؟! منتظر بشه شاید خودش تماس بگیره ؟! یا زنگ بزنه چی بگه؟!

الان زشت نیست مامانم به واسطه بگه دخترم فکرش کرده و دیده شرایطش رو داره و اگر خانواده پسر مایل بودن بعد از اینکه حالش خوب شد تشریف بیارین ؟! یا دیگه نگه ؟!

من اولش خیلی مخالف بودم ولی بعدش فکر کردم دیدم اوکیه؛ چون پدرم هم فوت کرده مادرم می‌ترسه خدایی نکرده اتفاقی بیفته براش و اونموقع یا مجرد میمونم یا با یه پسر عوضی ازدواج کنم و زندگی ام خراب بشه

من واقعا میخوام با یه پسر خوب ازدواج کنم تو این دوره زمانه هم که دیگه پسرا زن نمیگیرن ؛همه دوست دختر دوست پسرن با ازدواج نمیکنن و تو یه خونه فقط زندگی میکنن اونجوری پسر هیچ تعهدی نداره 

منم اهل این چیزا نیستم

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه نظر داد بستگی داره اون واسطه خبرو ب اون طرف رسونده باشه یا نه 

ولی خب اولا سخت نگیر هرچی قسمت باشه همون میشه 

دوما هیچوقت ندیده نشناخته رد نکن، اگر مورد تایید خانواده هست ی مدت کوتاه زیر نظر خونواده اشنا شو

عزیزم شغل پسره چیهیکم آروم باش

فکر کنم کارمنده یا تو یه شرکت خصوصی کار میکنه 

تحصیلاتش خوبه برای همین درآمدش هم بد نیست ...

ازکجا میدونی خوبه؟

واسطه هم ما رو میشناسه هم اونا رو 

شرایط زندگی ما رو میدونه و براش مهمه آدم بد به ما یا اونا معرفی نکنه 

شرایط مالی و ... هم خوبه

شرایط فرهنگی و فرهنگی و ... هم طبق تعاریف واسطه احتمالا اوکی هست 

حالا میومدن متوجه می‌شدیم مناسب هستیم یا نه  

حالا چه کنیم ؟! بگم به مامانم یا دیگه زشت میشه ؟!

واسطه هم ما رو میشناسه هم اونا رو شرایط زندگی ما رو میدونه و براش مهمه آدم بد به ما یا اونا معرفی نک ...

آدما ی اخلاق اجتماعی دارن یک شخصی.خیلیا رو ازلحاظ اخلاق اجتماعی تایید میکنن.ولی شخصی رو باید باهاش زندگی کنی و یا رفت و آمد کنی.بنظرم خودتو سبک نکن.اگه اومدن بزار بیاد ولی خودتون تماس نگیرید.خیلی هم هول نکنید چون هنوز معلوم نیست آدم خوبیه یا نه

نمیشه نظر داد بستگی داره اون واسطه خبرو ب اون طرف رسونده باشه یا نه ولی خب اولا سخت نگیر هرچی قسمت ب ...

یعنی به مامانم بگم یا دیگه زشته ؟! 

فکرکنم دیگه مامانم خوشش نیاد چون خیلی با هم بحث کردیم که من نمیخوام و اینا ...

ولی از طرفی میگن پسرا همه دخترباز شدن و تو همین نی نی سایت از خیلیا پرسیدم گفتن تو دانشگاه هم پسرا همه دنبال دوستی آن اصلا زن نمیگیرن و دنبال این نباش تو دانشگاه شوهر کنی

ما هم خیلی اهل رفت و آمد و مهمونی نیستم و با بقیه ارتباط نداریم که بگیم فلانی پسر داره تو جمع میبینه میپسنده و یه ازدواجی صورت می‌گیره ...

بعید میدونم واسطه گفته باشه به اونا که ما گفتیم نیان چون خیلی اصرار داشت بزار بیان بعدش بگو نه 

ولی میترسم آخرش مثلا بیان نشه بعد جلوی واسطه هم ضایع بشیم

زشت نیست مامانم به واسطه بگه دخترم گفته بیان ؟! یا اصلا مل پیگیری کنیم ؟! آخه انگار شان دختر میاد پایین و درست نیست حس میکنم ... 

با مامانت صحبت کن بگو فکرامو کردم.به اون واسطه بگو اگه مایل بودن برای اشنایی بیان

یعنی به مامانم بگم یا دیگه زشته ؟! 

فکرکنم دیگه مامانم خوشش نیاد از این حرف من چون خیلی با هم بحث کردیم که من نمیخوام و اینا ... (ولی ته دلم میخوام اوکی بشه)

زشت نیست مامانم به واسطه بگه دخترم گفته بیان ؟! یا اصلا ما دیگه پیگیری نکنیم ؟!

آخه انگار شان دختر میاد پایین و درست نیست حس میکنم ... 

مامانم و بقیه میگن دانشگاه شوهر نیست و پسرا همه دنبال ازدواج سفیدن یعنی تعهدی ندارن 

چون پدرم ندارم امنیت آنچنانی نداریم و همسایه ها و بقیه به خودشون اجازه میدن هرجور دوست دارن رفتار کنن

مثلا صدای ضبط و تلویزیون رو زیاد میکنه تا ساعت ۲ شب وقتی به سرایدار میگیم بهش تذکر بده میگه همسایه که مرد مجرده گفته بگو خودشون بیان بگن

خب این یعنی چی ؟! ما یه سفر نمیتونیم بریم چون زن هستیم ...

الان خاله ام شوهر داره ولی با شوهرش زندگی نمیکنه همسایه پریشب رفته دم خونه خاله ام باهاش دعوا کرده زنگ زدن اورژانس 

خب اگه شوهرش بود جرئت نداشت پاش رو بزاره دم خونه اینا ...

آدما ی اخلاق اجتماعی دارن یک شخصی.خیلیا رو ازلحاظ اخلاق اجتماعی تایید میکنن.ولی شخصی رو باید باهاش ز ...

بلیت از ظاهر طرف و چیزایی که شنیدیم آدمهای بدی نیستن 

فرهنگی هستن؛ پسر مومن است اصلا اهل دوست دختر و اینا نیست

به مامانش گفته شما یه دختر خوب پیدا کنید بریم خواستگاری 

پسر با ایمانی است دلم نمیخواد حداقل جلسه خواستگاری اش رو از دست بدم تهش میومد میدیدم خوب نیست ...

الان میگی دیگه مامانم زنگ نزنه ؟! یا زنگ بزنه بگه ؟!

خب به نظرت اونا میان یا نه ؟!