2777
2789
عنوان

این ادم بیشعور رو چیکارکنم من

277 بازدید | 21 پست

صدتا پیام دادم هی سین میکنه تو تایمای مختلف پیام دادم مثلا یکیو ده دقیقه قبل یکیو یه ساعت پیش یکیو همین الان ، زرتی سین میکنه انگار خوابیده رو پیویما ولی جواب نمیده حرف بد یا عجیبی هم نیست خیلی اعصابم خورد شد به نظرتون زشته بلاکش کنم؟سرم درد گرفت خیلی بهم برخورد چرا باید اینکارو کنه؟که چی اخه؟؟؟؟؟یه دوست داشتم میخواست ببینه دختره بهش پا میده یا نه(ایرانی نبود) که دختره همجنسگرا از اب دراومد بهش گفتم برو از دیار خودت زن بگیر ما اصالتمون نزدیک دیارشه حالا اعصابم خورده نکنه فکرکنه خواهرم منظورم بوده 😂

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نفهمیدم

پسرعمه ی شوهرمه

بعد مثل خواهر هستم باهاش این از دوستم که سوئیه خوشش اومده بود من به دوستم گفتم اون گفت که همجنسگراست و خب دنبال پسر نیست منم به این گفتم اقا پاشو برو از شهر خودتون زن بگیر ول کن خارج رو صدتا پیام دلداری دادم سین کرده جواب نداده منم میگم نکنه این فکرمیکنه من میگم برو از شهر خودتون بگیر منظورم با خواهرمه چون قبلا هم از خواهرم خوشش میومد خواهرم رد کرد میترسم فکرکنه با پا پیش کشیدم 

وای برای منم همینطور پیش اومده دلم میخواد بگیرم خفع کنم طرفو خب مگه مریضی سین میکنی جواب نمیدی عوضیی ...

اصلا موندم چه مرگشه کثافت بیشرف بگیرم بلاکش کنم خلاص شم اصلا هم باهاش در ارتباط نیستم😂

شاید نمیخاد جواب بده خب😐 پیام نده بهش

خبر مرگش خودش اول پیام داد سه روز التماس کرد تا به دختره پیام دادم حالا یه تشکر هم نمیکنه 

ن دیگه پیام نده بلاک هم نکن بیخیال شو هر فکری ام میخاد بکنه دیگه تو نمیشه خودتو اذیت کنی ببینم اون میخاد چه فکری بکنه ولی اینو گوشه ذهنت داشته باش همیشه قبل اینکه هر حرفی بزنی چند ثانیه فکر کن بعد بگو ببین اصلا لازمه تو نظر بدی یا مثلا اون طرف از حرف تو چه برداشتی میکنه الانم حتی یه کلمه حق پیام دادن نداری بلا کش هم نکن

خبر مرگش خودش اول پیام داد سه روز التماس کرد تا به دختره پیام دادم حالا یه تشکر هم نمیکنه

ب درک مهم نیس اصلا. جوابشو نده کلا دیگه زورش‌اومده دختره نخواستتش . شما مگه وظیفه ای داری ؟ اصلا اعتنا هم نکن

ن دیگه پیام نده بلاک هم نکن بیخیال شو هر فکری ام میخاد بکنه دیگه تو نمیشه خودتو اذیت کنی ببینم اون م ...

مرسیییییی

خدا خیرت بده فردا برات ۱٠ تا صلوات میفرستم🤍