2821
2789
عنوان

اصفهانیا

74 بازدید | 10 پست

شلوار جین زنونه و مانتو زنونه قیمت مناسب جنس خوب از کجا میخرید ادرس بدید 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

من مجتمع پارک طبقه همکف بامامانم رفتم جنس خوب وقیمت مناسب داشت تابستون البته،ای کاش اسم مغازه ش یادم بیاد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فلکه احمد آباد جیناش خوبه قیمتاشم زیر ۵۰۰ مانتو هم چهارتا مغازه بزرگ هست همونجاولی میدون نقش جهان چی ...

شلوار جین میخام سبزمیدان بهتره هنین نقش جهان یا احمد اباد ک گفتین

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

من مجتمع پارک طبقه همکف بامامانم رفتم جنس خوب وقیمت مناسب داشت تابستون البته،ای کاش اسم مغازه ش یادم ...

اها اسمش یا مغازش کجا بود یادت اومد بگو بهم گلم

سبزه میدون نرفتم از محیط و آدماش خوشم نمیاد

ممنونم گلم احمد اباد رو میزم حتما واسه شلوار

آهان راسی ابتین مد یه پیجه سایتم داره تو ملکشهر و خمینی شهرم مغازه داره قیمتاش واقعا عالیهخیابون مطه ...

اها مطهری وملک شهر حالا پیجشونو میبینم

لطف کردید عزیزم