2777
2789
عنوان

قراربود امشب خواستگار بیاد 😔💔

511 بازدید | 31 پست

قرار بود امشب برام خواستگار بیاد؛ روز قشنگی هم بود (از نظر ماه قمری)

پسر خوبی هم بود؛ اولش خیلی مخالفت کردم ولی بعدش دلم نرم شد و تو ذهنم حتی خوشحال بودم

آنقدر مامانم از پسره پیش خاله ام حرف زد که خاله ام چشمش زد پسره بیچاره دیروز رفت اتاق عمل ... 

دیگه بعید میدونم پسره بعدا بیاد خواستگاری؛ حداقل یکی دوماه طول میکشه تا حالش خوب بشه و کلا یادشون میره 💔😔...

واقعا دلم شکست 😔💔

به مامانم گفته بودم به خاله ام نگه ولی گفت و خاله ام اصرار داشت که روز خواستگاری بیاد حتی داشت میرفت لباس بخره 😒

من از دست این مامانم که به همه همه چیز میگه چی کار کنم ؟چرا وقتی یه اتفاقی نیفتاده از یک ماه قبل به همه میگی ؟!

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا قرار نیست که یادش بره 

شما جویای احوالش باشید

فراموش کردنت از عمر من بیشتر زمان می‌خواد                 🤍 اگه با نظرم مخالف بودی و جوابت رو ندادم به خاطر اینه که قصد ناراحت کردن و بی احترامی ندارم 🤍

واقعا هر اتفاقی رو که تعریف کردم نشده

خیلی پسر خوبی بود

بعدش میدونی خاله ام چی گفت ؟

گفت همان بهتر که نشد با این اخلاقی که تو داری پسره بدبخت میشد😒

من خیلی مهربون و دلسوز و صاف و ساده ام؛ اصلا دلم شکست 💔😒

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خیلی پسر خوبی بودبعدش میدونی خاله ام چی گفت ؟گفت همان بهتر که نشد با این اخلاقی که تو داری پسره بدبخ ...

اگه قسمتت باشه انشالله که میشه ولی هرگز تعریف نکن من با یه پسر خفن آشنا شدم برای دوستام تعریف کردم کلا خراب شد 

وقتی مراقب حرفات نباشی یکی تا صبح نمیخوابه .

عزیزم اونیکه قسمت تو باشه میاد،ولی قسمت نباشه یهو بهم میخوره😑اینم بعد عمل چشمم اب نمیخوره بیاد طرف تو دیگه🥲

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲