2777
2789
عنوان

من آمده ام وااای وااای من آمده ام‌💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 419 پست
😁 لااقل حرفتو زدی، دلت خنک شد.

اره اون لحظه دلم خنک شد 😁😁 ولی بعدش که نشستم فکرکردم از خودم خجالت کشیدم که چرا دهن به دهن گذاشتم باهاش

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به به دانشجو دکتری رشته تون چیه

محیط زیست (اکولوژی آب - تنوع زیستی)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

سلام عزیزم خوبین؟

یه سوال داشتم ازتون، لطف میکنین اگه جواب بدین، 

میگم من باردارم ۱۹ هفتمه، قبل بارداری آزمایش تست آبله مرغون دادم، دکترم گفت اصلا تا حالا نگرفتی، حالا پسرِ چهار سالم آبله گرفته، دائم هم چسبیده به خودم، خیلی نگرانم که آبله نگیرم، آخه انقد توی گوگل هم چیزای وحشتناک نوشته که باعث نقص جنین و خدای نکرده کوری یا کری میشه که دارم دق میکنم از استرس 😭

الانم که تعطیلاته و متخصص نیست ، دکتر خودمم نیست ، البته یه دکتر عمومی رفتم گفت هیچ کاری نمیتونی انجام بدی برای پیشگیری فقط باید مراقب باشی نگیری 😢

برا همون چون شما رو اینجا دنبال میکنم و بنظرم باهم هفته های بارداریمون یکی باشه گفتم از شما بپرسم و شما از دکترت سوال کنی ببینی واقعاً انقد خطرناکه این بیماری تو بارداری؟!! با توجه به اینکه سه ماهه دوم هم هستم،

میگم از اول بارداری هم قرص کلسیم و زینک و امگا و مولتی و اینا زیاد خوردم ممکنه بدنم قوی شه و نگیرم اصلا ؟!!

خدا خیرت بده لطف میکنی جوابمو بدی، بخدا یک هفته اس خواب و خوراک ندارم ، استرس داره دیوونم میکنه 🥺

پیشاپیش ممنون ازت 🌹

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم خوبین؟یه سوال داشتم ازتون، لطف میکنین اگه جواب بدین، میگم من باردارم ۱۹ هفتمه، قبل باردار ...

سلام عزیزم خوبی؟ سال نو مبارک. 

بلا به دور باشه، چشم من حتماً میپرسم ولی نکته ای که هست اینه که من ایران نیستم نمیدونم چیزی که دکترم بگه یا داروئی و بگه بهت کمک میکنه یا نه....

در هر صورت میپرسم و پاسخ و اینجا واست مینویسم ولی فعلاً چندتا نکته رو رعایت کن:

ارتباط نزدیک با پسرت رو کمتر کن (می‌دونم خیلی سخته ولی واجبه!)
 از ماسک و دستکش استفاده کن و بعد از تماس با اون یا وسایلش، حتماً دست‌هات رو با آب و صابون بشور.
 لباس‌ها و وسایلش رو جدا کن و مرتب بشور.
 به هیچ‌وجه وسایل مشترک مثل حوله و ظروف استفاده نکن.
 اگر ممکنه، یکی دیگه از اعضای خانواده ازش مراقبت کنه.

🌸🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی؟ سال نو مبارک. بلا به دور باشه، چشم من حتماً میپرسم ولی نکته ای که هست اینه که من ای ...

قربونت بشم ممنون، سال نو شما هم مبارک ❤️

وای آره راست میگی اونجا معمولاً واکسنش رو توی کودکی میزنن ، ولی توی این خراب شده ی ما هیچی پیدا نمیشه ......

بازم ممنون خیلی لطف کردی که جواب دادی 🌹

برام زیاد دعا کن 🙏

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
قربونت بشم ممنون، سال نو شما هم مبارک ❤️وای آره راست میگی اونجا معمولاً واکسنش رو توی کودکی میزنن ، ...

ممنون عزیزم🌸🌸

خواهش میکنم... رو چشمم مواظبه خودت و نی نی باش انشاالله ک همه چی بخیر پیش میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم🌸🌸خواهش میکنم... رو چشمم مواظبه خودت و نی نی باش انشاالله ک همه چی بخیر پیش میره

مرسی گلم 🌹🌹🌹

انشالله که شما هم به سلامتی زایمان کنی و دختر ناز و خوشگل و سالمی دنیا بیاری 🤲

عزیزم شما چند ساله ازدواج کردی تو یه تاپیک گفتی 4یه جا دیگه 15خواستم بدونم اگر مشکلی نداره

کجا گفتم ۴ ؟! ۴ سال عقد بودم

من ۱۵ سال و خورده ای میشه ازدواج کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک اولم بوده اگر اشتباه نکنم سال ۹۹ ، هم نمیخواستم اطلاعات کامل زندگیم و بدم هم نمیخواستم ب خاطر اینکه ۹ ۱۰ سال ازدواج کردم و بچه ندارم اینجا با دوستان وارد بحث بشم و تاپیک از موضوع اصلی منحرف بشه.... اگر نیاز هست شناسنامه بفرستم خدمتتون خیالتون راحت بشه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوکیه عزیزم همیشه تاپیک هاتو میبینم حس خیلی خوب میگیرم ازت داشتم تاپیک هاتو میدیدم یهو رسیدم به تاپیک آخر دیدم اینو گفتید گفتم بپرسم ازتون خیالم راحت شه چون میشناسمتون😁♥️

اگر از بلندی آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙❤️

اوکیه عزیزم همیشه تاپیک هاتو میبینم حس خیلی خوب میگیرم ازت داشتم تاپیک هاتو میدیدم یهو رسیدم به تاپی ...

شما به من لطف دارید ممنون🌺🌺🌸🌸باز اگر واستون شک و تردیدی هست با کمال‌ میل توضیح میدم، زندگی‌ من خیلی ساده است اصلا پیچیدگی‌‌ نداره😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40