2777
2789

اولین بار تو بارداری اینجوری شدم ک کشت ادرارم مثبت بود ولی تا ماه اخر اینجوری بودم بعد زایمان خب شدم الانم از پارسال این جوریم هرچیم دکتر رفتم قرص عفونت دادن یکی دو هفته خوب میشم باز شروع میشه مخصوصن اگ ادرارمو.نگه دارم میمیرم ی ده دقه ی رب طول میکشه سوزشش بیوفته ازمایشم دادم منفی بود.انگار مزمن شده از وقتی ام یاد میادتکرر ادرار داشتم از بچگی.کسی اینجوریه بنظرتون بخاطر عصبی بودن مثانه اسیا چیز دیگ

خب شما مجدد برو دکتر دارو قوی تر دریافت کن 

شاید مشکل از جنس لباس زیرتون هم باشه 

یا رابطه جنسی 

از ژل و فوم ششستوی بانوان استفاده کنید 

خودتون را خشک کنید 

لباس زیرتون اتو بکشید 

قرص فنازوپیریدین برای سوزش عالی هست اگر مشکل کلیه نداشته باشید البته باید دکتر تجویز کنند

و کپسول لاکتوفم ازشون بخوایید که اگر صلاح بدونند براتون تجویز کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب شما مجدد برو دکتر دارو قوی تر دریافت کن شاید مشکل از جنس لباس زیرتون هم باشه یا رابطه جنسی از ژل ...

فنازوپریدن برا سوزش ادراره ن مثانه استفاده کردم فایده ای نداش.بعدشم اینایی ک گفتم برا واژنه ن مثانه 

فنازوپریدن برا سوزش ادراره ن مثانه استفاده کردم فایده ای نداش.بعدشم اینایی ک گفتم برا واژنه ن مثانه

مثانه محل تجمع ادرار هست سوزش شما بر اثر همین هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
لباس زیر اگه میتونی نپوشهمون دفعه اولیم که احساس کردی ادرار داری برو دسشتویی نگهش ندارخودش کم کم خوب ...

نمیشه از دستش خلاص نمیشم یچن روز خوب میشه حتی ی ماه خوب میشم باز شروع میشه هیچ مشکل دیگه ای ندارم فقط سوزش بعد از تخلیه ادرار هرموقع ام سرما میزنه ب کلیهام اینجوری میشم یا ادرارمو نگه داشتنی

[QUOTE=370274009]مثانه محل تجمع ادرار هست سوزش شما بر اثر همین هست [/QUOT

فنازوپریدن برا سوزش ادراره من ادرارم نمیسوزونه.بعد از اینک از دستشویی میام مثانم میسوزه

[QUOTE=370274009]مثانه محل تجمع ادرار هست سوزش شما بر اثر همین هست [/QUOTفنازوپریدن برا سوزش ادراره ...

خب مجاری ادراری شما ملتهب شده من که میگم باید دارو قوی تر از قبل استفاده کنید 

فنازو سوزش شما چه زمان ادرار چه بعدش باشه را تسکین میده

ن عزیزم فایده نداره ازبس انداختم تاثیری نداره

سنو داخلی انجام بده شما و یک آزمایش