2777
2789

پارسال دو هفته قبل زایمانم مادر بزرگ ۱۲۰ ساله مامانم فوت شد دوستداشتم جشن بگیرم  بعد دنیا امدن پسرم مامان بزرگم پیغوم پسغوم فرستاد که ما نمیاییم منظورش کل فامیل بود برای مرده من ارزش قائل نیستن فلان گذشت ی دورهمی گرفتیم بی سرو صدا هفته دیگه تولد پسرمه این سری تصمیم داشتم ی جشن خوب بگیرم الان گفتن داییم حالش خوب نیست😑😑 نگین داییته فامیله. من از فامیل خیری ندیدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثل خانواده شوهر من از وقتی یادمه هرساله عید یکی میمیره کلا۶نفر تا الان مردن شانس آوردم پدربزرگ شوهرم الان مرد تو فروردین نمرد من تازه عروس اصن عید نداشتم از بس فک و فامیلاشون میمیرن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
مثل خانواده شوهر من از وقتی یادمه هرساله عید یکی میمیره کلا۶نفر تا الان مردن شانس آوردم پدربزرگ شوهر ...

بخدا کلافم من برنامه ریزی کرده بودم حتی با ی سالن تولد صحبت کردم

كلا بخاي صبر كني هميشه يكي ممكنه فوت كنه و به هر حال چند نفري طلبكار ميشن

برادر همسر من و همسرش همينطوري هي عروسي شون عقب ميفتاد چون هميشه يكي ميفتاد ميميرد تا اينكه خانمش باردار شد ديگه عروسي رو گرفتن و هنوزم بعد از ١٥-٢٠ سال زن عموي همسرش زر ميزنه كه هاي واي من شوهر خاله من مرد اينا عروسي گرفتن! آخه لامصب شوهرخاله يه زن عموي داماد رو ما حتي از وجودش خبرم نداشتيم!!!!!!! 😂

شما هم مهمونيت رو بگير زودتر اينقدر صبر نكن

بخدا کلافم من برنامه ریزی کرده بودم حتی با ی سالن تولد صحبت کردم

خیلی بده فک کن ما پارسال کلی شکلات های گرون میوه آجیل زیاد گرفتیم دقیق سوم عید ننه بزرگش افتاد مرد 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
كلا بخاي صبر كني هميشه يكي ممكنه فوت كنه و به هر حال چند نفري طلبكار ميشنبرادر همسر من و همسرش همينط ...

حالا باز داییمو فاکتور بگیرم اخه مادر بزرگ مامانم که ۱۲۰ عمر کرده تازه مراسم هفتمش اینام گذشته بود چی اخه