2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا بیاین چشم دخترم

151 بازدید | 9 پست

دو روز پیش کرم آبرسان پاشید تو چشمش.با آب سرد شستمش بعد از ظهر یه کوچولو پلکش قرمز شده بود ولی خیلی معلوم نبود دیروز که از خواب بیدار شد ورم پلکش بیشتر شده بود و قرمز شده بود بردمش دکتر گفت تحریک شده تتراسایکلین و هیدورکورتیزون داد دیشب درست نذاشت بریزم تو چشمش امروز صبح که خواب بود براش ریختم ولی ورم و قرمزیش از دیروز تا حالا بیشتر شده چی کار کنم؟شوهرم میگه دو سه روز بزن اگه بهتر نشد بریم دکتر ولی من میگم زودتر برم نمیدونم چه کار کنم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت درست میگه، چند روز بزن حتما جواب میده و خوب میشه

خب چرا صبح تا حالا بیشتر شده ورمش؟؟خیلی میترسم

عزیزم اول شامپو شستشوچشم بگیر چشاشو بشور بعد پماددبزن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب چرا صبح تا حالا بیشتر شده ورمش؟؟خیلی میترسم

چون چشم بچه حساس تره و زودتر آسیب می بینه. با همون پماد خوب میشه نگران نباش.

به نظر من اگه چای غلیظ رو بذاری خنک بشه و بعد چشم رو باهاش شستشو بدی هم خوبه. من برای آسیب های چشمی استفاده می کنم و خیلی خوبه یعنی از وقتی بچه بودیم مادربزدگم مشکلات چشم ما رو با این روش خانگی درمان می کرد.

چون چشم بچه حساس تره و زودتر آسیب می بینه. با همون پماد خوب میشه نگران نباش.به نظر من اگه چای غلیظ ر ...

خب چشمش رو که باز نمیکنه یعنی همین که بریزم رو دستم بزنم به چشمش خوبه؟

بریز تو یه کاسه ماست خوری بگیر زیر چشمش بعد با دست خودت که تمیزه چای خنک رو بریز روی چشمش. پلکش رو ک ...

ممنون عزیزم