2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 104515 بازدید | 4092 پست
بسلامتی عزیزم ، اب پرتقال و اب انار برای هماتوم خوبه ؟

سلامت باشی عزیزم، والا منم همین نی نی سایت شنیدم چیزایی که ویتامین سی دارن خیلی خوبه و مایعات فراون  منم هر روز یه لیوان آب پرتقال و آب انار خوردم، حالا نمیدونم مال اینا بود یکم کمتر شد یا نه، استراحتم نسبی هستش مطلق نیست دکترم گفت نیاز به استراحت مطلق نیست، 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بچه ها من دیروز پانکچر داشتم ولی چجوری بفهمم هایپر شدم یا ن چون یکم شکمم بزرگ شده میترسم انتقال ...

تعداد تخمک بالا هایپر میشید ، من با ۱۲ تا تخمک هایپر شدم ، برای کسانی که هایپر میشن دستورات غذایی میدن و یکسری دارو .

سلام عزیزممگه قرار بود فرش انتقال بدن برات؟ چند تا تخمک شد؟ فکر کنم بیشتر از ۲۰ تا باشه احتمال هایپر ...

سلام گلم همسرم نمونه فریز داره تو مرکز از قبل من ۱۵تا تخمک داشتم 

علائم هایپرشدن چیه

هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد تخمدان  ، خود هایپر شدن درد و اذیت زیادی نداره ، اگر مراقبت نکنید و خدای نکرده شکم تون آب بیاره خطرناکه ، من خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد ، ولی افزایش سایز دور شکم و افزایش وزن خطرناکه ، تو اینترنت بزنید موارد بیشتر میاره 

اگه دردتون نسبت به روز قبل کمتر نمیشه خطرناکه و به دکترتون اطلاع بدید 

علائم هایپرشدن چیه

طبق اطلاعات من این دوره برای شما انتقال نمیدن ، معمولا برگه دستورات میدن و رژیم غذایی که باید رعایت کنید میگن ، همچنین توی برگه مشخص میشه که برای انتقال باید برید یا نه 

من امروز روه هفت انتقالمه پارسال یه بار دیگه انتقال. دادم منفی شد الانم خیلی تو شرایط سختیم استرس گر ...

عزیزم درکت میکنم ولی استرس برات سمه،میدونم استرسش دست خود ادم نیس

کاربر جدید نیستم

هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد تخمدان ، خود هایپر شدن درد و اذیت زیادی نداره ، اگر مراقبت نکنید و خ ...

من دردم نسبت ب روز اول خیلی بهتره و یبوست ندارم اما هم وقتی امپول دورناف میزنم هم از وقتی پانکچر کردم شکمم بزرگتر شده همین خواستم بدونم یعنی اگ کسی حالش نرماله ولی افزایش سایز شکم داره بازم یعنی هایپره؟؟

من دردم نسبت ب روز اول خیلی بهتره و یبوست ندارم اما هم وقتی امپول دورناف میزنم هم از وقتی پانکچر کرد ...

عزیزم به ماما یا دکترت گفتی؟ معمولا چند روز بعد از پانکچر دوباره اسکن میکنن که چک کنن اینا رو. اسکن نشدی هنوز؟ زنگ می زنن تعداد جنین هات رو میگن و بعد هم یه روزی رو مشخص میکنن که بری اسکن.

من امروز روه هفت انتقالمه پارسال یه بار دیگه انتقال. دادم منفی شد الانم خیلی تو شرایط سختیم استرس گر ...

عزیزم، سر کار هم میری؟ تا الان اگه لانه گزینی کرده باشه باید تموم شده باشه، سعی کن فقط به همین انتقالت فکر کنی، مشکلات رو با هم قاطی نکن، قدم به قدم، دونه دونه بهشون فکر کن اگه امکانش هست. گاهی وقتا هم واقعا امکانش نیست و نمیشه بهش فکر نکرد. امیدوارم هر چی که هست زودتر حل بشه.

چند تا جنین انتقال دادی؟ بلاست بودن؟

عزیزم، سر کار هم میری؟ تا الان اگه لانه گزینی کرده باشه باید تموم شده باشه، سعی کن فقط به همین انتقا ...

اره دفعه قبل هم بلاست بود که من اصلا استراحت نکردم روز اولی تااخرش مهمون داشتم امسال هم روز اول تا آخر به کل کارام تو خونه خودم رسیدم شوهرم مثل بچه میمونه یه ساعت باید بیس تا کارواسش انجام بدی و هی جلوش خمو راست شی تازه پیاده کلی میرم واسه امپولام دیگه نمیدونم توکل برخدا ن سرکار نمیرم اینا واسم کافیه