2777
2789
عنوان

دوستان منابع کنکور فرهنگیان چیه

84 بازدید | 11 پست

۱.کتاب دینی

۲.مهارت های معلمی

۳.دروس نهایی که خرداد امتحان میدیم 

دیگه چیا هست؟

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه سوال اسی

تو رفتی سرکار برای تاملند ؟

اگه میشه درخواستمو قبول کن یکی دو تا سوال دارم ازت در همین زمینه اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
یه سوال اسیتو رفتی سرکار برای تاملند ؟اگه میشه درخواستمو قبول کن یکی دو تا سوال دارم ازت در همین زمی ...

بیا

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

چندمی

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،